Miliony gratulaci - nemohly by byt zvlast?

Uz se o tom parkrat mluvilo. Zatim to vzdycky zapadlo. Ale gratulaci je cim dal tim vic...

Nemohly by byt ponekud zvlast, jako tomu bylo na starem serveru? (edit:) Jak koukam, jsou sice ve zvlastni sekci, ale chtelo by to (z meho pohledu, samozrejme), aby se nevypisovaly zamichane dohromady s ostatnimi vlakny v prehledu nejnovejsich - prave takhle to, pokud se nepletu, bylo 'postaru' ... Nic proti gratulacnim vlaknum, ale je to trochu neprehledne...

Stacila by samozrejme moznost si gratulace v osobnim nastaveni stranek vyhodit z vyberu pro vypis Aktivnich... jestli jsem jen blbej a jde to, tak mi vynadejte, ale zatim o te moznosti nevim...

Jsem sam, nebo jsou dalsi, kterym soucasny zamixovany stav zcela nevyhovuje? Nebo to naopak vsem vyhovuje a ja tady jen hloupe delam vlny? Kdyz nic jineho, aspon se dozvim tohle... :]

jj, mohly by byt zvlast..

Gratuluju k Tvé první stovce, Swenney!

Ooops, sorry, off-topic. Ty gratulace bych taky vyřadil… [:P]

Tak tak, a bude hůř až konečně opravdu začne sezóna…

Take bych se velice primlouval za oddeleni. 

Jojo, uz jsem to taky jednou navrhoval, ale zapadlo to :o) Presne tak, v prehledu nejnovejsich prispevku by byt nemusely. Pokud by sel pridat filtr na jejich odfiltrovani do toho okynka v pravo nahore, kde si clovek nastavuje, z kterych kategorii se maji vypisovat nejnovejsi zpravy, aby se ukazovaly nejnovejsi KROME gratulaci, byl bych o fous stastnejsi. Honzo diky moc predem :o)

[quote] Colonel74: ...:o) Presne tak, v prehledu nejnovejsich prispevku by byt nemusely. Pokud by sel pridat filtr na jejich odfiltrovani do toho okynka v pravo nahore, kde si clovek nastavuje, z kterych kategorii se maji vypisovat nejnovejsi zpravy, aby se ukazovaly nejnovejsi KROME gratulaci, byl bych o fous stastnejsi...
[/quote]

Od té doby, co opět fungují globální RSS fór bez gratulací (http://www.geocaching.cz/rss.aspx?feed=fora) se na přehled nových příspěvků na web nekoukám, protože v RSS to mám rovnou komplet seřazeno dle času a nechybí nic. Naprostá spokojenost. Jen ještě kdybych nemusel při psaní příspěvku lézt na ten pomalý editor [;)]

[quote] dandra: [quote] swenney: jj, mohly by byt zvlast..

[/quote]

Gratuluju k Tvé první stovce, Swenney!

Ooops, sorry, off-topic. Ty gratulace bych taky vyřadil… [:P]

[/quote]

Diky moc...potesils me;)

Hele, pockejte s tim jeste chvilku! Takovej Swenney, jo ten se ma, ten uz je za vodou.

Dyk to stejne vsichni delame jen kvuli tej prirode a tak, ne ;-)? H.

P.S. Taky bych to soupnul mimo.