Mám pár dotazů k této minci.
Dneska mi přišel nákup z GCS a mimo jiné také tento coin. Zajímalo by mě, jestli k této ,minci" mohu něco připnou, nebo ne. Nějaký malý předmět se na ten řetízek u toho přímo nabízí. Další otázka se týká jména. Můžu si napsat jakékoli, nebo bych měl zmínit v názvu ,travel lizard".
Předem díky za odpověď, doufám, že ze sem ze sebe tímto neudělal blbce:D:D:o:o…ve wikipedii nic nebylo a jinde jsem o tom také nic nenašel:(
Ano, typ GC se zobrazuje v nadpisu (Details about this …), v přehledu TB/GC či v logu pak v závorce za tebou zadaným názvem. Čili přímo v názvu být nemusí. No a co si k GC připneš? Vždyť je zakoupením tvým majetkem, tak si tam připni, co hrdlo ráčí…
Trošku nešťastně je zde pro tuto "regionální travelbug známku" zvolen název "geocoin" - asi proto, že je kulatý… jinak je to vlastně štítek jako travelbug, ale menší, kulatý a s ještěrkou… a díky způsobu vzniku má i kód jako geocoin. Tak si ho lidi pletou s coinem a proto ty otázky, zda k němu něco připnout, nebo ne. Trochu jsem nepochopil, proč vlastně tahle nestandardnost vznikla - kvůli menším rozměrům známky?
Zkrátka - je to takový hybrid. Lze to poslat buď jako samostatný coin, nebo použít jako travelbug známku a něco k ní připnout.
btw teoreticky by neměl být problém něco připnout ani k běžnému coinu (když je třeba v numismatické krabičce s dírkou) Už jsem viděl takhle připojená pravidla a misi, tak proč ne něco jiného. Je to - čistě teoreticky - tak ?