miniOpera a GC.CZ

Při přístupu na geocaching.cz z mobilu pomocí SW miniOpera se mi nezobrazuje horní menu na stránce, takže stránka je obtížně použitelná :frowning:

Dělám něco špatně a nebo to nejde i dalším uživatelům GSM techniky?

To jsem nikdy nezkoumal… Ja mam v odkazech primo stranky, ktere me zajimaji, teda www.geocaching.cz/Fora.aspx a Hledani.aspx a je to…

Jo, to funguje, ale pokud nevíš, co je za lomítkem, tak si v lese neporadíš :frowning:

Asi bychom meli zacit tim, jaký HW proháníme. Ja mam N70 a obcas si pravda chci pomoci MiniOpery stranky gc.cz prohlédnout. Taky me to zlobi, ale trochu jinak. Horni lista s odkazy mi beha v obou modech, tedy jednak kdyz mam sirku stranky upravenou na sirku displeje, jednak kdyz pouzivam sirku originalni (a na displeji roluji vpravo-vlevo). Treba to hledani mi uz ale nebeha. Prvni, nekdy i druhe roletove okno se zobrazi, ale k ostatnim roletkam, natoz k tlacitku “odeslat” se uz nedostanu. Je to skoda. gc.cz je v leccems nenahraditelny. Jako nahradu doporucuji smartgc.

Já mám Nokia 6230.

Ale na stránkách GC.COM mi všechna menu fungují, tak se zajímám i doma :slight_smile:

ja mam minioperu na se700 a deje se mi to samy. na gc.com v pohode a na gc.cz jsem si musel udelal zalozky, protoze se nezobrazuje horni menu. myslim, ze je to od ty doby, co je na hlavni strance obrazek s odkazy co delat s coiny a tb.

Mám v PDA IE a taky se mi na geocaching.cz nezobrazuje menu. Ani mi to nevadí, protože jsem si udělal záložku na fora a ostatní v terénu nepotřebuju. gc.com jede bez problému a to je pro logování na ulici či v lese důležitější.

Takže resume je, že to vlastně nejde nikomu a každý to nějak obcházíme :frowning:

Asi by se to chtělo podívat, jak ta miniOpera chápe css struktury kolem toho menu, protože alt tagy tam jsou :frowning:

ja tam teda zadne alt tagy nevidim, co by tam taky delaly. :slight_smile: Rekl bych, ze problem je v pouziti absolutne pozicovanych boxu - PocketIE neumi (a mini opera na tom nejspis bude stejne) zachazet s jakkoliv pozicovanymi boxy, viz sdk microsoftu.