Zdar zkoušel někdo hledat kešky s tímto přístrojem???Zajímalo by mě zda to jde a na jaké urovni v součastnosti používám Bedu Trávníčka, ale přemýšlím že bych si koupil Mio.Díkes za rady a postřehy.
Použitelný software pro navigaci autem do blízkosti kešky, seženeš turistický mapky pro navigaci v terénu, soft pro správu kešek. Pro mě má tedy vše co jsem zkusil nějaké mouchy, ale použitelný v pohodě. Horší čitelnost displeje na slunci. Není to outdoor provedení, takže asi nesnese to co outdoor gps. Ale pád už to přežilo bez známky poškození. Oproti novým gps mizerná výdrž baterek. gps, pda a gsm v jednom přeci jen docela žere. Mám ještě vistu, chvíli jsem jí tahal jako zálohu, ale od té doby jsem jí nepoužil.
Zkusenost mam, je to obdoba MDA. SW muzes pouzivat co budes chtit, treba TomTom na navigaci nebo GPS tuner ci Beeline nebo Vito navigator na samotny odlov … programu je mnoho. Co sde tyka pristroje jako telefonu tak jsetli jsi nebyl zvykli na softeareovy telefon tak budes asi trochu zklaman. Ma to par vlastnosti ktere na klasickem mobilu nenajdes ![]()
Ale vcelku jsem stim spokojen
, snad jen ze jsem prave vcera stratil druhy stylus ![]()
Sice mám pořád oba stylusy, ale z verzatilky a bambusového párátka jsem si udělal vlastní a když to jde tak tahám s sebou. Píše se mi s tím výrazně pohodlněji ![]()