Drahy kamarade, at Ti dalsi kilca pribyvaji se stejnou radosti a zaujetim pro tuhle skvostnou hru jako doted. Tesim se zase na dalsi podobne vydareny motogeoodlov, jako o tomto vikendu. Trikrat zdar! :)
[B]
Drahy kamarade, at Ti dalsi kilca pribyvaji se stejnou radosti a zaujetim pro tuhle skvostnou hru jako doted. Tesim se zase na dalsi podobne vydareny motogeoodlov, jako o tomto vikendu. Trikrat zdar! :)
[B]
gratulacia na Slapy a uz sa tesim na
Geojeseniky [H]
Velká gratulace z Ostravy a taky už se těším, až zase vlítnem na Jeseníky!
Přátelé, kamarádi! [;)]
Po soudobých námitkách na fóru vůči gratulacím jsem do nich dnes konečně taky nakoukl a hle, vyskytuji se tu taky [:O][:)] Což jsem tedy nečekal, takže děkuji moc za veřejné i privátně došlé gratulace! Časy se lehce změnily a geocaching už neprovozuji v takové míře a takovým stylem, jak bych si přál a tak pětistovka je pro mne nyní opravdu nelehce dobytou metou. Uspíšení trochu vypomohly letošní jarní geo/moto-akce pořádané na Dalekém Jihu.
Jsem rád, že mi rubick neutekl do vyšší ligy, a Colonel jako jeden z mála geomotorkářů nepověsil geocaching (nebo motorkaření) na hřebíček a tak se i v budoucnu můžu těšit na další společné geo-moto zážitky [B] :-)
Take moc gratuluji - poradne si ten geo-moto-caching uzivej i nadale [:)]
Mione, i my s Yelenem velmi gratulujem, jsme si plne vedomi toho, jak je tezke se jeste s tolika jinyma zavazkama k tak vysokemu cislu dobrat.. [:)]
Když jsme v Německu potkali dloooouhou kolonu bublajících motopedů a v jedné části pelotonu jela výprava několika nablýskaných Harleyů pod českou vlajkou, vzpomněl jsem si na ten Tvůj stroj. Sice je z jiného těsta, ale už jenom ho vyleštit znamená nejít na 1-2 pěkné cache [:^)]
Ať Tě dál baví co máš rád. Přeju více volného času na obojí [;)]
Gratuluji k tomu pullitru !!! Vzhuru do druheho !!