Zdravíme Mitáka. Když jsme si nedávno u Tvé dvoustovky posteskli, že máš desetinásobek toho, co my, netušili jsme, že to bude platit i nadále. Za měsíc 130 cachí, klobouk dolů. Těšíme se do Vídně, kdy uvidíme na vlastní oči, jak se to dělá. Hodně zdaru.
[quote]
Gratuluju do Brna a preju Ti, at Ti GC dava vic nez jen uctenky od propaleneho benzinu a faktury za opravy samohybu :o)
Zdravím a posílám gratulace k hezkému číslu. Jen tak dál :-))
Já Ti samozřejmě taky gratuluju, pěkně ses rozjel. Jaksi se mi ztrácíš, ale já to třeba doženu. Tři keše před tou mou 200 byly Tvoje, takže Ti díky za ně. Měl jsem úspěšný víkend v Brně.
Nezkoumám, jak vypadá Tvůj vyhlášený “souboj” s GeoBenediktem, ale přeji mnoho úspěchů v dalším lovu. Nám všem pak přeji, abys se stejnou invencí zakládal své podařené cache a přinášel tak zábavu a potěšení z lovu ostatním.
Take gratuluji k pekne mete!
Gratulujeme k tristovce - je to prijemne cislo - a tesime se na dalsi kese!
Gratuluju a přeju hodně dalších pěkných kešek.
Tak vážení opravdu děkuju všem, jste mi sympatičtí a mám vás rád
ale prosím, už nezakládejte tyto gratulovací vlákna, nechte si gratulačky na zimu, až bude těžké sbírat body. Vypadalo by to blbě, kdyby po deseti dnech od založení gratulací ke třístovce bylo založeno nové vlákno ke čtyřstovce :-))
Také se i když dodatečně připojuji k velkému blahopříní. Je to moc pěkné..
Proč bychom zakládali novou gratulovací linii? Toto je vlákno univerzální, protože před číslovkou je zobák… :o) S Mitákem to ani jinak nejde.
Hele, když jsme tě potkali na Tolerančním hřbitově, tak já to myslel ze srandy, že děláš nájezd na pražské keše…
To nesmíš brát všechno tak vážně…
Gratulace k neuvěřitelné akceleraci sběru.
Prejeme do budoucna hodne poeknych ulovku a min rozbitejch povozu
Z+T