aneb "Vyhoďte ty gratulace z aktivních témat"! [:P][;)] - na tom se sice pracuje, ale to mi nebrání ke gratulaci [Y].
Choze
aneb "Vyhoďte ty gratulace z aktivních témat"! [:P][;)] - na tom se sice pracuje, ale to mi nebrání ke gratulaci [Y].
Choze
Radku, i když nemáš toto téma v oblibě, gratulujeme ať se stále daří vymýšlet pěkně vypečené skrýše [B].
Taky se přidáme s gratulací, ať se daří i dál [8-|]! A ta 1000 už je na dohled!
Ty stíháš ještě kromě diplomky ještě něco sebrat ? To devítikilo je takový basic-camp před útokem na vrchol. Hele, tak už rychle sfoukni ty státnice ať už můžeš s náma normálně kešovat!
Radku, koukam, ze tu studijni pripravu vhodne prokladas relaxaci [:D]. Tak gratuluju k posledni trojciferny stovce a at to ctyrmistny cisilko dosahnes co nevidet, v pohode a radosti z kesovani !!
Asi jsem zabloudil, no ale když už jsem tady…kdo je to Miták? [*-)]
Ahoj Radku,
gratulace a hodně dalších úspěchů. [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
Gratulujeme ! Vše připraveno ke zteči GeOlympu. Dokážeme si představit tu GeoSmršť po úspěšném zakončení studia a jsme připraveni uvolnit místo mladším a perspektivnějším. D+J
Gratuluji
Taky se připojujeme s gratulací [D] a tu další stovku si pěkně vychutnej...
Gratulujeme a držime palce [B] !!
Gratuluju a věřím, že po úspěchu ve studiu si taky najdeš čas na severomoravské kešky!
Pridavame se ke gratulantum. Hodne dalsich kesek. [W]
Take se pripojujeme ke gratulantum [<:o)]
....a koukej uz zacit zase poradne makat!!! [6][;)][:D]
Gratuluji k mete od ktere je jen krucek k tomu litranku.
Vidím známé jméno s úctyhodným číslem, takže blahopřeji. Teď ještě tu stovku a je tam další cifra.