Mohu navštívit kešku vícekrát?

Zdravím.

S kešingem teprve začínám. Zajímalo by mě, zda mohu navštívit kešku, kterou jsme již navštívil, když uvidím, že má v inventáři geocoin, který bych chtěl získat. Mohu se tedy logovat vícekrát?

A mohu já jít pro geocoin nebo travel bug do mnou vytvořené kešky?

Děkuji za odpovědi zkušenějších :slight_smile:

Ano, to je bez problému. Stačí svou návštěvu logovat jako Write note s tím, že správně zaloguješ TB nebo coin na jeho stránce (profilu). Víc o TB a coinech tadyhttp://www.geocaching.cz/upload/TB&GCman.pdf. Pokud jde o atraktivní coin nebo TB nevidím problém v tom jít pro něj i do vlastní kešky.:wink:

v tomto pripade se pise Write note

NEvim jestli jsem zkusenejsi … co si pod tim predstavujes? :wink:

Logovat jakou Found It bys mel jednou, jinak bych psal Write Note.
Vyzvedavani TB/GC z odlovenych kesi zvaz, ve svy podstate je nahamounis a na ostatni nezbyde … a taky jestli muzes GC/TB pomoct v misi (pokad ji ma).
Totez plati pro vyber TB/GC z vlastni kese - pokad to budes delat, muze se ti stat, ze tam nikdo dalsi uz nic neda.

Děkuji vám. To bylo opravdu pohotové;)

Navštívit kešku můžeš kolikrát chceš. Zalogovat si ji jako nalezenou na gc.com však smíš pouze jednou. Dej si však pozor, né vždy to co je v inventáři listingu je i v kešce!
Do tebou vytvořené kešky pro geocoin nebo travelbug samozřejmě jít můžeš, pokud se například chystáě na nějakou cestu a víš, že ten TB někam posuneš podle jeho úkolu.
Ale samozřejmě ne že si zajdeš do své kešky pro TB a pak ti bude dva měsíce ležet doma s tím, že nikam zrovna nemáš čas jet. To by ti kačeři moc vděční nebyli :wink:
EDIT: Jasný, jsem pomalej :stuck_out_tongue: