S kešingem teprve začínám. Zajímalo by mě, zda mohu navštívit kešku, kterou jsme již navštívil, když uvidím, že má v inventáři geocoin, který bych chtěl získat. Mohu se tedy logovat vícekrát?
A mohu já jít pro geocoin nebo travel bug do mnou vytvořené kešky?
Ano, to je bez problému. Stačí svou návštěvu logovat jako Write note s tím, že správně zaloguješ TB nebo coin na jeho stránce (profilu). Víc o TB a coinech tadyhttp://www.geocaching.cz/upload/TB&GCman.pdf. Pokud jde o atraktivní coin nebo TB nevidím problém v tom jít pro něj i do vlastní kešky.
NEvim jestli jsem zkusenejsi … co si pod tim predstavujes?
Logovat jakou Found It bys mel jednou, jinak bych psal Write Note.
Vyzvedavani TB/GC z odlovenych kesi zvaz, ve svy podstate je nahamounis a na ostatni nezbyde … a taky jestli muzes GC/TB pomoct v misi (pokad ji ma).
Totez plati pro vyber TB/GC z vlastni kese - pokad to budes delat, muze se ti stat, ze tam nikdo dalsi uz nic neda.
Navštívit kešku můžeš kolikrát chceš. Zalogovat si ji jako nalezenou na gc.com však smíš pouze jednou. Dej si však pozor, né vždy to co je v inventáři listingu je i v kešce!
Do tebou vytvořené kešky pro geocoin nebo travelbug samozřejmě jít můžeš, pokud se například chystáě na nějakou cestu a víš, že ten TB někam posuneš podle jeho úkolu.
Ale samozřejmě ne že si zajdeš do své kešky pro TB a pak ti bude dva měsíce ležet doma s tím, že nikam zrovna nemáš čas jet. To by ti kačeři moc vděční nebyli
EDIT: Jasný, jsem pomalej