MOJE PRVNÍ!!!

Dovoluji si oznámit že už nejsem panic! Dnes jsem dal svou první :slight_smile:

Bylo to jednodušší než ztráta skutečného panictví. To vzrušení když se blížíš a na displeji se ukazují pořád nižší čísla… Super!:):):slight_smile:

Tak bych to s tím hurá zakládáním stále nových a nových threadů zase nepřeháněl…

Jsou tady všichni tak příjemní? Srovnávám třeba s RC Manií, kde se lidi ptají na naprostý kraviny a každej rád poradí. Bez poznámek, bez kyselých ksichtů… :frowning:

Vždyť nikdo kyselej xicht nehází, jen prostě je tohle vlákno pro ostatní o ničem…

Ale svojí první keš si budu pamatovat taky, nádhera a nezapomenutelnej pocit to teda fakt je!!! B)

Ale to je to o čem mluvím. Modeláři jsou šťastný když jim přibyde novej "člen klanu". Snaží se ho podpořit třeba jen tím že ho přivítají. A tady "je to pro ostatní o ničem". To mi přijde smutný…

A když první, tak proč sis ji nezalogoval?
(U popisu kešky vpravo nahoře "Log Your Visit").

Je zalogovaná na GC.COM
A jeden dotaz off-topic: Jak do podpisu dostanu statusbar z GC.COM? Dal jsem si jeho adresu do příslušné řádky v profilu a nic…

A proč máš teda tady jinej Nick než na GC.com??? :o

Protože moje normální přezdívka je Čop a na GC.COM je obsazená. Ale aby se to nepletlo, změním jí tady…

Tak tě tady vítám, ať se daří a baví tě to. :wink:

To Copak:
na gc.com si najedeš na svůj stat-bar a zkopíruješ si adresu toho obrázku! Ne odkaz po kliknutí, ale jen adresu obrázku.
To nakopíruj do svého profilu, řádek STATUS BAR

Tamtéž klikni naten statusbar a z příkazový řádky prohlížeče zkopíruj adresu toho samotnýho profilu a nakopíruj to do svojeho profilu tady, do řádky Profil na gc.com

jak to asi vypadá vidíš tady:
Statusbar:

Profil na GC.COM:
Geocaching > Groundspeak - User Profile

Taky mi to trvalo, ale zvládnul jsem to… :D:D:D

Jo první keška to byl mazec. Byl březen 2006 a tedy (kupodivu) ještě sníh a led. No, bylo to jako dobývání skleněné hory. Mokrý, zmrzlý, ale ta radost. Jo a s tím nickem si nedělej hlavu. Prvních asi 20 keší jsem ještě hledal pod jiným nickem. Když už ale bylo jasné, že mne ta zábava asi chytí na delší dobu, přehodil jsem to na přezdívku, jakou mi říkájí již od školy. Problém je, že teď už na GC.com nelze změnit nick.

Moje první keška byla při výletu na kole asi v dubnu 06. Byl jsem ještě bez GPS a hledal jsem podle mapy.cz. Byla to cache Louštín, sice to tam znám velmi dobře (mám to z domova 4km) ale stejně jsem ji hledal asi 2 hodiny.:smiley:

Louštín jsem zdolal v sobotu. Šel jsem přesně podle šipky na GPS - pořádnej nářez :D. Je tam krásnej výhled, ale čekal jsem asi hodinu až zmizí dva geronti co se muchlovali na tý nejbližší lavičce. Potkal jsem tam takovou hezkou paní s prckem v modré sedačce na kole. Neznáš jí? :smiley:

Za dnešek jsem zvládnul zaregistrovat se tady, na geocaching.com, ulovit svojí první cache… Tak si říkám, že si odbudu i premiéru na místním fóru :smiley:

(no vida, z rádia mi k psaní tohodle příspěvku hraje Prvá od No Name, asi nějaký znamení :D)

O Geocachingu vím už nějakých pár měsíců, jen odhodlat se a pustit se do toho mi nějakou chvilku trvalo. No ale dneska jsem se konečně rozhoupal.

Nicméně to bylo v zásadě vše, co jsem chtěl místním sdělit, nic světobornějšího v tom nebude :slight_smile:
Jen si snad na závěr popřeju, ať čísílka v kolonce "Found" vesele naskakujou. Už se těším na další :wink:

Věř že většina kačerů jsou normální příjemní lidé. Když se potkáváme v terénu bývá to vždy přátelské setkání. Jen tady na fóru jsou někteří vysazení proti nováčkům a hlavně proti jejich zakládání keší. Naštěstí je jich jen pár a není důvod si od nich nechat kazit jinak příjemné zážitky s Geocachingem. :wink:
Vítej mezi kačerstvo!!

jooo, poprve je poprve B) ono su tu na gc.cz aj prijemni ludia, nebojte :stuck_out_tongue:

btw len poznamka pre Hacu: nick na gc.com menit ide - zalezi len, aby uz nebola obsadena - a potom treba kontaktovat groundspeak.

gratulace…vítej mezi závisláky, když jsme hledali poprvé, vlastně jsme ani netušili co hledáme, dnes už ten nález samotný krabky takový vzrůšo není, jako vše se to trochu omrzí a stane se z toho rutina:D. Když jsme našli první coin, byl jsem tak vedle óó co si s ním počnu;) no a pak už to šlo ráz na ráz, teď už si opravdu užívám jen ty výlety mezi stromy a na opuštěná místa a trochu lituju ty městské kombajnéry..a občas se k nim připojím:o

On už to ví,za ten rok a půl,co je ten jeho příspěvek starý :smiley:

Také jsem se po určité době "chytil" toho, co mi ukázal kamarád. Předcházelo tomu zkoumání a zkoušení programů na odlov kešek.Tu svou první jsem si vychutnal. (vidím na ni z okna:)) a už se těším, až vyrazím na další. Doprava koloběžkou (kam se hrabe kolo) a v nejbližším okolí jich mám asi 20. Jupííííí