Chci se zeptat, jestli s tímto telefounem nemáte náhodou někdo bližší zkušenost. Díky…
Ja primo ne, ale kolegove v praci jej poridili z ameru, jeste nez byli v prodeji u nas a ted uz to je nevim, pres rok, asi a maji s nima hrozny problem. Nesynchronizuji se, padaji, proste win
Ale zase mam dalsi dva zname, kteri je maji a rikaji ze v pohode telefony, akorat jednou za rok chteji hard reset a zacit si ty windowsy zaplacavat od cista
To tedy bude problem i tech mych kolegu, zaplacany windows. Jinak konstrukcne je asi dobre udalnej, prvni vec se kterou by mohl byt problem je kloub, ale ze sve zkusenosti (razr V3) vim, ze Motorola ma tohle vychytany, protoze je dela kovovy (razr je kovovej celej ![]()
Já sice tento telefon nemám, ale doporučil jsem ho kolegovi geocacherovi (Snagle) a ten je s nim spokojenej. Pokud tě zajímají nějaké kokrétní věci, tak napiš.
Já od svého budoucího telefonu očekávám především schopnost prohlížet pdf, což tohle umí (na rozdíl od většiny symbianových Nokií…)
Takže to, co mě zajímá je hlavně reálná výdrž na jedno nabití (starší mpx200 vydržela hrozně málo).
Díky
Jak jsi prisel na to, ze v symbianu nejdou prohlizet pdf? Mam Nokii N70 a pdf zvlada v zakladu, stejne jako word dokumenty, perfektni praci s webem, vcetne susenek a tudiz si pamatuje zalogovani na gc.com. Rekl bych, ze Symbian v mobilu je praktictejsi a bezproblemovejsi nez Windows.
Nechci flame symbian vs. windows, oba systémy fungují, každý má své pro a proti.
Acrobat reader pro symbian je oficiálně pouze pro modely 6680, N70 a N90.