Nová logovacia stránka od GS mi priniesla okrem radosti z lepšie spravenej stránky problémy , pretože doterajšií skript bolo treba značne prerobiť, ale snáď sa dielo podarilo, je tu verzia, ktorá by mala byť prispôsobená.
Nová verzia programu 24.3.17.17 je vonku, vytvoril som aj inštruktážne videjko ako postupovať pri inštalácii programu ak ho ešte v PC nemáte. Tí ktorý ho už v PC majú môžu využiť detekciu novej verzie. V druhej časti videa je uvedený postup ako si môžete stiahnuť digitálny podpis od vydavateľa "KlaMa" a tak si v budúcnosti overiť "pravosť" inštalačky.
Neviem odkedy nefungovalo sťahovanie polygónov regiónov podľa osm máp. Nová verzia umožňuje nielen administratívne ale aj geomorfologické delenie regiónov.
Stále zisťujem, že vo windows 11 funguje mnoho vecí inak a zvyčajne až vtedy keď dačo nefunguje tak ako treba...takźe sorry ak som niekomu spôsobil komplikácie nekompatibilitou.
Tu je nateraz posledná verzia ktorá rieši zistené chyby. Ak Vam dačo nefunguje dajte vediet cez email alebo cez SZ.
Nová verzia je k dispozícii na stiahnutie. Zmeny na groundspeaku sposobily to, že sa program neinicioval kompletne a tak nefungovalo ani zistenie, že je na webe nová verzia...
Posledný update Windows 11 zas priniesol stav, že utf8 kódovanie je znova identické ako vo Windows 10...
Zjednodušenie pripojenia cez Wi-Fi a podporu párovania.
a dal mi chrobáka do hlavy ako to využiť cez Mozigo v mapách GME…
Podarilo sa mi to implementovať a nová verzia mozigo podporuje novú mapu Copernicus512, tá 512 je tam preto, že zdôrazňuje fakt, že použité štvorce v mape GME nemaju 256x256px ale 512x512px, to preto aby požiadaviek na Copernicus/Sentinel bolo menej ...
Je to síce pre všetkých, ale bude Vám to fungovať len ak si vybavíte vlastné APIkey a vložíte ich do mozilive.ini v MoZigo. Nie je to nič zložité, proste sa zaregistrujete a získate vlastne API kĺuče, všetko je pekne vysvetlené na uvedenej stránke.