MS 2011 v hokeji na internetu

Na webu ceske televize se pise toto:

Internetové vysílání

České televizi se podařilo uzavřít dohodu s marketingovou organizací zastupující Mezinárodní hokejovou federaci (IIHF) na internetové vysílání všech zápasů českého hokejového týmu na právě probíhajícím MS na Slovensku.

Společnost Infront Sport and Media si klade jedinou podmínku. Tou je striktní geoblokace přenosu pouze pro území České republiky. Ostatní zápasy jsou dle předchozí doložky dostupné pouze v rozsahu tradičních krátkých sestřihů. Dobrou zprávou pro české fanoušky je tedy to, že od 2. května mohou sledovat v plném rozsahu všechny zbývající zápasy českého týmu na internetové stránce www.mshokej.cz.

Smlouva České televize s majiteli práv zahrnující Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2011 původně neumožňovala vysílání na internetu, protože České televizi se podařilo zajistit vysílací práva až pro šampionát v roce 2012. Jednání o rozšíření práv na internetové vysílání pro letošní Mistrovství světa na Slovensku také dříve narážela na finanční možnosti ČT.

Ale at hledam jak hledam tak mshokej.cz nikde zadny odkaz a na strance ct24sport je hlaska ze bezi porad, ktery nemuzeme vysilat po internetu. Tak jak to tedy je? Nevi nekdo? Jsem z toho dost zmaten.

Musiš počkat, až aktuálně poběží přenos.

Zprávy z Bratislavy - Miro Žbirka přejmenoval svou píseň na "Čoboly to prebolí…"

:D:D

Naši hrajou až po 20:00, takže teď na netu nic neuvidíš :wink: Přenos ze studia začne asi až kolem 19:30.

Taky to v tom textu je "internetové vysílání všech zápasů českého hokejového týmu"… Na jiné zápasy práva už nemají…

ale tak zase ma to i sve pozitiva .. nemusi jezdit domu :smiley:

jinak ja myslim ze to davaji na ivysilani CT
www.ceskatelevize.cz/ivysilani/

http://www.fromsportcom.com/c-3.html
občas i česky:D. Loni jsem se díval pouze tady, jelikož na bytě v Praze nemáme telku:D
edit: teď je to i klikací;)

no nic, tak to nejede stejne. holt nebude zadnej projektor ale obyc tv. docela zamrzi.

TV kartu do PC a jedu, ne? Aktualne mam v serveru tri a kde jsem v dosahu netu, tam se divam. Dnes jsem se na prvni tretinu musel koukat na PDA pri kropeni na zahrade. :wink: Kdyby nekdo chtel radu s vyberem HW nebo dokonce jak na stream server na linuxu, staci rict.

@ fotrik - az budu bohaty a uspesny, tak o (predpokladam :slight_smile: ) mythtv uvazuji. Zatim nejsem. :)) Ale jo, mas to pekne, pokud ti to funguje jako pred lety v GB.

tak dneska to byla tragedie, stream z netu vypadaval a O2 TV byla jeste horsi a antenu na digital jsme na projektoru nemeli :(((

Trenér slovenských hokejistů říká: " Udělám z vás hráče a budete
pořád vyhrávat." Mužstvo se ptá: "Trenére, jak to uděláte?"
Trenér na to: "Udělám z vás dechovku, kokoti!"

:):slight_smile: