Multicache s colorado

Jak prosím Vás hledáte multikeše s coloradem? Díky za radu.

Ctem si listing, pocitame souradnice stagi, ty si zadame jako novy waypoint a jdem - to v pripade, ze u kese nejsou zadane waypointy stagi. Jinak si dame "Navigovat na", vyberem si waypoint stage a jdem. Akorat je neprakticky porad prepinat z navigace na listing v coloradu a proto to resime tak, ze si multiny tisknem pres skysotlac - zrychli to praci v terenu.

Paw

Dělám to stejně, přesto jsem stejně doufala, že existuje ještě nějaký "praktičtější" postup, třeba editovaní souřadnic samotné keše - jen jsem nepřisla na to jak.
Co mě ovšem štve - pokud dám navigovat na waipoint, tak se mi nezobrazuje kompas s mapou…pouze mapa nebo samostatně kompas - dá se to nějak změnit?

Jedině snad prudit u Garminu :smiley:

Tohle už je celkem starý feature request z http://garmincolorado.wikispaces.com/Issues+List:

2/26/08: Handling of multi-cache waypoints need to be improved in geocaching mode. A geocache should be allowed to have multiple (waypoint) destinations which can be added in the field and be marked as found. This would help with Mystery/Unknown caches as well as offset and Multi-caches.

Doufám, že časem něco na multiny vymyslí. Zatím taky tisknu.

ono kdyz to tak vezmu kolem a kolem, tak je uplne fuk, jestli podrzenim enteru vytvorim bod, kteremu zmenim souradnice, nebo jestli teoreticky bych sel do menu kesi a tam zmenil souradnice stavajici kese -c oz tedy ta druha moznost je jen teoreticka a nejde.

nahore pruhledny kompas, pod nim mapa je bohuzel jen pri navigaci na kes :frowning: jediny co muzes je v datovem poli na mape zobrazit tu malou cervenou sipku.