má problém s multikeškama. když si stáhnu v geogetu do oregonu nějakou multikeš ve formátu gpx, tak se mi zobrazuje v gpsce jako seznam waypointů a neobjevuje se ve hledání pokladů (nelze zobrazit její popis apod.), s normálníma keškama to jde. když si ten soubor zobrazím v počítači, tak tam ten popis je. jak to udělat, aby se mi to zobraozvalo i v gpsce. díky.
Kazda keska je v oregonu jen jako souradnice, ktere jsou uvedeny na jejim zacatku v listingu. Vsechny ostatni body, ktere ma keska zadane, jsou jako WP (zobrazitelne tamtez). Pokud se navigujes na neco jineho nez kesku (tedy tu uvodni souradnici), listing zobrazis jedine tak, ze zapichnes spendlik na symbol kesky a tuknes na pole, kde se ti zobrazi jeji jmeno.
Ja bych prave rad, aby se mi zobrazila klidne jen jako uvodni souradnice, ale me se v nabítce kešek vůbec neukazuje, ani názvemm, jen mezi trasovými body přibydou všechny ty, kterémi se má projít. Já bych chtěl, když si ťuknu na ikonu, kde mám seznam kešek, aby tam byl alespoň její název a úvodní souřadnice, ale mám tam seznam všech nahraných vyjma téhle multikeše.
A jak tu kesku do Oregona dostavas? Pouzij standardni PQ GPX a melo by to byt tak, jak jsem psal vyse.
všechny kešky generuju přes GeoGet a doufám že v tomto formátu, ostatní mi nikdy nedělali problém, ale zkusím to večer doma ještě jednou a pořádně se kpouknu co za formát při exportu volím
Tak jsem to večer vyzkoušel a došle jsem k závěru, že chyba nebyla v přístroji, ale mezi klávesnicí z židlí. Ukládal jsem si to v jiném formátu GPX než jsem chtěl a pak se divím. :@