má geoget něco jako "multiuser" support? Tedy aby to bralo v potaz více uživatelů? jde mě o to, že potřebuju něco někomu poslat, ale nechci aby mu tam otravovali moji smajlící (kde mám nálezy) nebo rovnou ideálně to "personalizovat" na dotyčnou osobu aby to bralo v potaz jeho/její nálezy ..
Je otazka, co chces exportovat, zda nestaci puvodni gpx s PQ.
Ja to delam tak, ze vybrane kese exportuju do gpx, ten nahraju do nove databaze a v ni vymazu vsechno, co tam nema byt (nalezy, tagy, logy, FWP, poznamky, ...)
... a ja jsem si zase modifikoval exportní skript tak, aby tam nebyly základní osobní informace (nálezy, FTF a pod). Na přání mohu poskytnout.
A pokud skutečně multiuser, tak druhý datadir, odkaz na něj viz popis spouštěcích parametrů GeoGetu. Já mám na svém počítači pět dalších profilů pro kamarády.
... take mam i plugin, ktery kopiruje data mezi ruznymi databazemi v ramci jedineho datadiru a nekopiruje vybrana data. Ale neni to ono, bylo by potreba jeste menit prihlasovani a spoustu dalsich veci. I ten Datadir problem resi jen castecne, napr.:
je treba provadet aktualizace pluginu ve vsech datadirech
neni dost dobre mozne data mezi databazemi z ruznych datadiru prenaset prave proto, ze v databazi jsou i informace, ktere by se v tomto pripade asi v jinych datadirech objevit nemela. Ale mam datadiry, kde naopak data potrebuji kopirovat tak jak jsou
zminena uprava exportu to resi jen castecne, protoze pro kazdy datadir mohu mit pozadavek na kopirovani jinych dat
urcite by bylo sikovne, aby byl nejaky pristup k databazim z jineho datadiru (napr. porovnavani dat)
jiste se najdou i dalsi problemy
Multiuser rezim podle meho vubec neni jednoduchy. Svedci o tom i to, ze uz jsme s Halumou tohle diskutovali asi pred 10 lety a zatim se to neobjevilo ;-)
Ja se naucil zit se singleuser - jde to, ale obcas je to drbani levou rukou za pravym uchem.