MYSTERKY

AHA a ja mel za to ze GC je o tom ukazat ostatnim nejake zajimave misto?? Jinak ja nerad lustim, proste me to nebavi rad chodim prirodou, ted v zime mestem a hledam poklady!!! Takze pokud ziskam souradnice jinou cestou tak mi to vubec nevadi naopak. Nemusim sedet u PC ale muzu bejt venku a lovit :o)))

<OT> Zakladatel tohoto vlákna má dneska krásné kristoviny;).
Myslím, že je na místě zmírnit flame a popřát mu všechno nejlepší, minimum DNF,minimum keší bez zajímavého umístění a hlavně a příznivě nakloněné satelity</OT>

AHA takže chceš říct, že tradiček a multin je u nás málo, takže prostě musíš mít bod i za nalezení krabičky která ti vůbec nechtěla ukázat nějaký zajímavý místo ale třeba "jen" nějaký zajímavý výpočet nebo kód?:o

Tema presunuto, toto neni tema poradny!

O čem je GC si rozhodují kačeři sami tím, kde a jaké keše hledají nebo zakládají. To, že ty nerad něco luštíš ještě neznamená, že to tak maj všichni. Já např. luštím moc ráda, zato na to toulání přírodou moc času nemám. Každej totiž nebydlí ve městě na bytě, kde nemá nic na práci.

Souřadnice si můžeš získávat jak chceš, já s tebou nesoutěžím. Jen by se mi nelíbilo, kdyby byly snadno k mání tady na fóru přípdaně na nějakém jiném serveru.