Mystery cache s listingem obsahujícím jen obrázek

Poradili byste mi české mystery cache, které mají listing obsahující jen obrázek/fotografii? Tj. takové, kde je nezbytné zjistit souřadnice z obrázku, bez ohledu na to jakým způsobem. Kromě své nepovedené [cache]GC1MV9Y[/cache] - Children znám zatím jen Poníkovu [cache]GCXZRG[/cache] - THE CACHE IS OUT THERE. Víte o dalších takových?

GC1JGT6 Tam je z obrazku jen polovina souradnic.

Lovil jsem v Klasterci moc peknou kesku OLGA ZABKA , taky je tam obrazek , ale ponekud slozitejsi nez UFO :slight_smile: GC1F4EP Olga (Unknown Cache) in Ústecký kraj, Czechia created by Olga_zabka

To jsi jak konkrétně poradil? Zkus to v politice, tam uspěješ odpovídat na dotaz, ale neodpovědet :smiley:

Tak třeba [cache]GC15BZV[/cache], [cache]GC1DQTE[/cache] nebo moje [cache]GC1DY0P[/cache] (tam je i trocha textu :))

nepochopil jsem tvou narazku … geokolega AHA chce zjistit dalsi mystery kese , kde je obrazek v listingu , ktery obsahuje reseni… nebo jsem neco prehledl…pouc me :D:D:D:D

Prijed na sever. Tady takovych obrazkovych je vice. Jedna na ukazku: [cache]GC14MWK[/cache]

Když už se bavíte o keškách s obrázky v listingu, o jedné bych věděl [cache]GC1H641[/cache]. Sice si tím udělám malou reklamku (Ó, jak nesportovní, ale nějak si tu návštěvnost přece zvýšit musim, ne?:D:D:D)…Je teda kolem toho nejdůležitějšího obrázku celkem dost textu, ale kdyby byl zájem, tak klidně v době luštění, odlovu a logování na přání ten text smáznu;)

Tak ja jich znam spoustu (jesti tu nejake uz byly, tak se omlouvam): [cache]GC1JZW1[/cache], [cache]GC17TZ4[/cache], [cache]GCTYJM[/cache], [cache]GCVT85[/cache], [cache]GCZ6KV[/cache], … a pokud jde o obrazky, podle nichz se ma neco poznat a neni sifra primo v nich, tak tech znam jeste viice :slight_smile:

třeba keš LOGO

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=de0bbfe5-9b29-4e5d-8015-beaed92c8277

Praha Uhrineves

Tak tebe nechápu zase já. Vždyť jasně odpověděl :o

[cache]GC18VF0[/cache], [cache]GC1KYNP[/cache]

no teď jsem náhodou narazil na jeden způsob,jak do obrázku zašít souřadnice…připravuji cache, bude nedaleko St.Kolína, a v obrázku bude mimo souřadnic i hint…

tak tady je další.. GC1M4B0 Pismenka a barvicky (Unknown Cache) in Jihomoravský kraj, Czechia created by Betax & Evicka