Poradili byste mi české mystery cache, které mají listing obsahující jen obrázek/fotografii? Tj. takové, kde je nezbytné zjistit souřadnice z obrázku, bez ohledu na to jakým způsobem. Kromě své nepovedené [cache]GC1MV9Y[/cache] - Children znám zatím jen Poníkovu [cache]GCXZRG[/cache] - THE CACHE IS OUT THERE. Víte o dalších takových?
nepochopil jsem tvou narazku … geokolega AHA chce zjistit dalsi mystery kese , kde je obrazek v listingu , ktery obsahuje reseni… nebo jsem neco prehledl…pouc me :D:D:D:D
Když už se bavíte o keškách s obrázky v listingu, o jedné bych věděl [cache]GC1H641[/cache]. Sice si tím udělám malou reklamku (Ó, jak nesportovní, ale nějak si tu návštěvnost přece zvýšit musim, ne?:D:D:D)…Je teda kolem toho nejdůležitějšího obrázku celkem dost textu, ale kdyby byl zájem, tak klidně v době luštění, odlovu a logování na přání ten text smáznu;)
Tak ja jich znam spoustu (jesti tu nejake uz byly, tak se omlouvam): [cache]GC1JZW1[/cache], [cache]GC17TZ4[/cache], [cache]GCTYJM[/cache], [cache]GCVT85[/cache], [cache]GCZ6KV[/cache], … a pokud jde o obrazky, podle nichz se ma neco poznat a neni sifra primo v nich, tak tech znam jeste viice
no teď jsem náhodou narazil na jeden způsob,jak do obrázku zašít souřadnice…připravuji cache, bude nedaleko St.Kolína, a v obrázku bude mimo souřadnic i hint…