V nějakém krimi seriálu. Jde jim to jak nic.
Akorat ze tu cache nasli BFkem - vzdyt tu cache hledalo 20 agentu FBI :-), ale nutno uznat ze ji nasli.
Jakou mysterku??
Mě to připadlo jako klasika..
I když vyřešit jakýkoliv případ je takový lov mysterky. Jedna indicie za druhou a hle…vrahem je zahradník.![]()
A měli tam i klasickou žlutou GPS ![]()
Oni neměli Colorado?! ![]()
meli zlutyho etrexe.. uz sem myslel ze bude vrazdici kacerka a zase nic..B)
To už mohli mít teda alespoň klasiku v podobě Legenda ![]()
Asi nemaj Mountfield. ![]()
Amatéři ![]()
Safra, to by mě zajímalo. Akorát nemáme už od vánoc televizi. A nemáte někdo náhodou ten díl Kriminálky Las Vegas, kterej byl o geocachingu?
No drahá polovička týmu to sledovala, takže jsem hned dostal info
Je to o to zajímavější, že ten díl se natáčel prý už před čtyřmi lety a to gc rozhodně nebyl tak populární jako dnes. Možná proto nemělo to colorado ![]()
a nevíte co to bylo za serial?
no CSI: Las Vegas jsem viděl prvních 6 serii a zmínce o GC jsem si tam nikdenevšiml… jedině že by to bylo v 7 serii, ale určitě to byla Las Vegas?
Jasně, měli tam i na počítači otevřený stránky gc.com. Celej díl byl vlastně o tom. Ztratila se holka co dělala geocaching a dávala do keší přívěsky rybičky z hledá se Nemo.
hmm tak to asi budou nějaký ty uplně nejnovější protže GC.com bych si všimnul ![]()
Abyste se nedohadovali CSI to nebylo: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7716&pid=81610#post_81610
PLAJ family: tak toho jsem si nevšiml ![]()
Samo, že bylo. Já nemyslel to co běželo v televizi teď, ale někdy loni a to CSI bylo.
a všimly jste si že v ordinaci c růžuvce je taky jedna kačerka?Magda Tarová nosi na krku ještěrku ![]()