Nabídka adopce keší

Nabízím k adopci některé ze svých keší. Nestíhám se o ně starat a nebaví mne je opravovat po vandalech. Před časem jsem je převedl jako PM, ale mám zato, že je lepší, když nebudou omezeny a budou sloužit kačerům. Keše, kterých se to týká disabluji a když se někdo přihlásí o adopci, předám je, jinak je po měsíci archivuji. U následného ownera bych rád, aby byl z okolí keší a měl zkušenosti se založenými kešemi. Jedná se o tyto keše: [cache]GCXT4M[/cache], [cache]GC14G1D[/cache], [cache]GCYA8E[/cache], [cache]GC19QNF[/cache], [cache]GCX6MY[/cache], [cache]GCYP55[/cache], [cache]GC19RJC[/cache], [cache]GC19WR0[/cache]
Někdo se snad najde, kdo bude mít chuť se o tyto keše postarat.

protože nejsem PM tak nevím ani o jaké keše se jedná a tak nemohu sloužit.

Co to zase vyvádíš? :o

Škoda, že jseš z ruky, tobě bych je svěřil, ale určitě máš dost starostí se svýma. Nebaví mi to Martine.

No třeba když se uvolní místa, tak vzniknou nový kešky a kouknu se na známý místa. Já budu brzo řešit některý Norterovo kešky.

No pokud ti pravidelne nerusej i Dekansky kostel, tak ten bych za tebe obhospodaroval.
Moje 15-ta a oblibena keska.

Ahoj Láďo, tak trochu jsem si myslel, že by si ji vzal. Rád ti ji předám, jen ještě musím zjistit jak se to dělá.

No adopce je vcelku jednoduchá. zde zadáš WP keše určené k adopci a dále dle instrukcí.

byl jsem malinko v šoku, ale chápu tě. Jenom se dívím, že jde do adopce i Noc. Vždyť je to jedná z nejlepších keší v severních čechách.
Chvilku jsme o ní uvažoval, ale rád bych připravil svou nočku, ale věřím, že ji nedáš do rukou jen tak někomu.

Cau Honzo, ok, tak jdem do toho, jdu dokoukat Avatar a pak sem juknu.
A pripadne jsem na ICQ.

Díky, mmt ma gc.com nějaký problém. Noc možná ještě přehodnotím.

Hele, když nabízíš dvě stromovky, vrátíš taky CWGčka :slight_smile: