Nabízím 2 CWG z "GCF EU 2013 - 24 hodin GeoStromovka"

Zúčastnili jsme se běžeckého eventu ve Stromovce a máme tedy příslušná 2 CWGčka - jedno normální eventové a druhé běžecké s naším číslem 386.

Protože CWG nesbíráme a Adélka je aktuálně posedlá šmoulama, tak nabízím CWG na výměnu za Albert body na šmouly (malé kulaté nálepky). CWG možno i jednotlivě.

Vyhraje nejvyšší nabídka (nabídky) podané do 11.9. 24:00.
Preferuji osobní výměnu v Praze, ale možno vyřešit i poštou.

Šmouly mám právě nalepené tři - o CWG bych stála, i bych třeba přidala něco, co do keší dávám pro děti - přívěsek na stužce nebo ketlované náušnice. Záleží, jak je Adélka stará a co by si vybrala.:wink:
Určitě by se našla i nějaká drobnost pro rodiče, mám tu černou ještěrku- samolepku a pak originál korálkovodrátkovanou ještěrku a mloka:).

UP

no nevím, sám CWG taky nesbírám, ale koupit si to "běžecké" s unikátním číslem, to snad ani přeci nejde - to je specialita, kterou dostatečně neocení nikdo, kdo si tam nezaběhal :slight_smile: dřevíčka jsou sama o sobě sice ptákovina, ale některá jsou prostě unikátní…
možná je škoda, že se i z tohohle se nakonec stane klasický předmět na výměnu - ale je to jen můj názor, nikoho nehodnotím a už vůbec nekritizuju :slight_smile:

Ano, popravdě jsem o nabídce toho číselného k výměně hodně přemýšlel. Ale u nás by se válelo někde v šuplíku a totálně by se na něj zapomnělo (podobně jako pro někoho můžou být bezcenné ty šmoulí body). Z eventu máme parádní zážitek a krásné vzpomínky. Takže pokud CWG někomu udělá radost, tak ho rádi vyměníme :wink: Nic víc v tom není.

UP

Aktuální nabídka 3 šmoulí body

Pro blackwine:
Mně šlo původně o CWG eventu jako takového - v číslované jsem ani nedoufala, protože jsem přijela dost pozdě a chtěla jít na CITO - čili jsem neběhala nebo nechodila, jen se přišla podívat a fandit. ALE když tak o tom uvažuješ, tak každé eventové CWG má za sebou něco víc než osobní - i proto si dávám zvlášť CWG z eventů, kterých jsem se zúčastnila a zvlášť vyměněná eventová CWG.

Poslední UP

Dám klidně celou kartičku, takže celého Šmoulu. A výměna v Praze je možná.

Takže vyšší nabídku dal miiike, zbytek domluvíme přes SZ.

zvedavkanocni - díky za nabídku