Nabízím k adopci: Styx

Ahoj kačeři,

Styx ([cache]GC13QK0[/cache]) letos oslavila 10. narozeniny a to je dobrá příležitost ji nabídnout k adopci.

Proč?

Už ji nezvládám udržovat a obnovovat. Bydlím teď 180 km od Prahy, mám dvě děti a posledních pár let už kešky nesbírám. Když už někdy jedu do Prahy, mám tam dost jiného programu, abych ještě našel čas prolézat kanály. Proto hledám někoho spolehlivého, kdo se o ni postará. Co si pamatuji, tak bohatě stačí ji navštívit 2-3× za rok, hlavně jde o to překonat lenost a protahovat se opakovaně tou úzkou štolou. Ale za ty nadšené logy a hromadu favorite bodů to jistě stojí.

Tak co, kdo z vás se chce stát majitelem jedné z pražských kanálových legend? 

Ahoj kačeři,

Styx ([cache]GC13QK0[/cache]) letos oslavila 10. narozeniny a to je dobrá příležitost ji nabídnout k adopci.

Proč?

Už ji nezvládám udržovat a obnovovat. Bydlím teď 180 km od Prahy, mám dvě děti a posledních pár let už kešky nesbírám. Když už někdy jedu do Prahy, mám tam dost jiného programu, abych ještě našel čas prolézat kanály. Proto hledám někoho spolehlivého, kdo se o ni postará. Co si pamatuji, tak bohatě stačí ji navštívit 2-3× za rok, hlavně jde o to překonat lenost a protahovat se opakovaně tou úzkou štolou. Ale za ty nadšené logy a hromadu favorite bodů to jistě stojí.

Tak co, kdo z vás se chce stát majitelem jedné z pražských kanálových legend? 

kdyby se nenašel někdo z Prahy, tak bych jí adoptoval. Přece jenom kanálovek moc není......

Tak o tuhle bych měl eminentní zájem - byla to skvělá keška a rád bych se o ní staral :slight_smile: Radek, kapicka.guttulla, když tak telefon pro snazší komunikaci: 723 790 122

Ahoj odeslal jsem ti soukromou zprávu měl bych o ni velký zájem.Slysel jsem od ni od kamaráda. S opravou by problém nebyl jelikož už mám v Praze adoptovane dvě kesky z toho jednu kanalovku.Hezky den skaut-strakonice-734740739

to zase bude, že rejpu...ale hlásit to musím...ani jeden ze zájemců nemá správně nastavený link na profil na GC  :ph34r:

Ahoj odeslal jsem ti soukromou zprávu měl bych o ni velký zájem.Slysel jsem od ni od kamaráda. S opravou by problém nebyl jelikož už mám v Praze adoptovane dvě kesky z toho jednu kanalovku.Hezky den skaut-strakonice-734740739

Nezlob se na mě, ale s tím, v jakém stavu je (už docela dlouho) Recakova toaleta, bych se tím moc nechlubil...

to zase bude, že rejpu...ale hlásit to musím...ani jeden ze zájemců nemá správně nastavený link na profil na GC :ph34r:

Přes telefon mi to nešlo, ale dát vyhledat daný Nick by neměl bejt problém, ne? :wink: (za mne kapicka.guttulla)

Hele dr.voto, prolinkování profilu sice není špatná věc, ale nemusíš to psát všude, pokud tady máš stejnej nick, jako na GC, potom není problém ho najít

Hele dr.voto, prolinkování profilu sice není špatná věc, ale nemusíš to psát všude, pokud tady máš stejnej nick, jako na GC, potom není problém ho najít

To je hezký předpoklad, ale zrovna v případě, kdy neplatí, je úplně na ...víšnaco. A neplatí dost často. Třeba i u tebe.

A když se někdo hlásí o adopci keše, měl by to mít správně povinně.

Jako fakt nechápu, jakou souvislost má správně prolinkovaný profil s kvalitní budoucí údržbou a správou Styxu… :wink:

Souvislost je minimální. Ale pokud někdo něco někomu nabízí k adopci, pak není nic divného, že se chce podívat komu.

Třeba nechápu, proč není výchozí link na profil na GC.com nastaven na stejný nick jako je zde. Většina by prolink měla nastavený a kdo se nechce otvírat, tomu by to též nefungovalo jako teď.

Server geocaching. cz nevyžaduje prolinkování profilu. adopce keše je soukromá záležitost dvou kačerů a ti si svůj nick určitě řeknou, protože je to k adopci nutné.

Mě se to líbí, určitý folklór by měl být zachován.

Mě se to líbí, určitý folklór by měl být zachován.

souhlasím, bude u adopce vyžadována i fotka postavy v plavkách??

konec plkání a plevelení....Styxu by byla škoda. Sice to nebyla moje první kanálovka (Tubes v Turnově), ale bylo při ní tenkrát taky dost srandy....je ještě v botičském tunelu ten zaseknutý strom pod stropem??

Já v Praze nebydlím, tím pádem kanálovky nehledám, zatím jsem nenašel žádnou a upřímně, dost mě to mrzí, když teď čtu příspěvky. Tak držím palce, ať se povede najít někoho spolehlivého. Když budu mít v létě příležitost, tak si jí moc rád projdu.

Já sem z Prahy, můžu se tam stavit během pár dní s novou krabicí, ale reakce není bohužel jaksi žádná :-/

Reakce asi nebude hned, viz jeho text v informacích o profilu.

Začínám propadat mírným depresím… :frowning:

Vypadá to tak ze bohužel půjde do archivu :frowning:

Tak o tuhle bych měl eminentní zájem - byla to skvělá keška a rád bych se o ní staral :-) Radek, kapicka.guttulla, když tak telefon pro snazší komunikaci: 723 790 122

Tak tohle je, bro, zpráva do Georadostnýho!! Ať to vyjde!