Asi budu prudit, ale nejde mi načíst archivované kešky. Když si je vyfiltruju nezobrazí to žádné. Když zobrazím kompletní db nenajdu je ani podle názvu. Jedna z nich je třeba [cache]GCXY1N[/cache]
Je to normální nebo je problém mezi klávesnicí a židlí?:o
Archivovana keska zmizi ze seznamu, zmizi dokonce i z PocketQuery, takze logicky nemuze byt nactena.
na GC.COM lze myslím hledat archivované cache jen podle waypointu, pak podle autora a pak hledáním v odlovených keších jiného cachera, pokud archivovanou cache navštívil.
Přesně tak, buď podle seznamu keší od určitého autora, nebo podle toho, co navštívili jiní. To vše lze najít v profilech na GC.COM. Jiný způsob jsem zatím neobjevila. Ale jsem jen BM.
Jiny zpusob neexistuje i pro PM.
Bylo by ale fajn, kdyby si GeoGet (nápad do další verze) dokázal na základě zapsaného waypointu na gc.com příslušnou kešku najít a zařadit (především kvůli označení nálezů) - to by se asi dalo taky použít k jednoduchému označení menšího počtu zahraničních kešek k tisku, či jen k označení nálezu, jako u archived.
jojo, to rozhodne bude.
V soucasne dobe lze takovou kesku naimportovat jako nalez z textaku a pak rucne doeditovat. (v posledni verzi jiz jde editovat i nazve a autor kesky!)
To zrovna mi chybělo nejvíc :D, už tam mám 13 kešek načtených a asi začnu s ruční editací…
A co ta vzdálenost?
A co to pomalé automatické načítání listingů kešek na pozadí? bude?
A co vecere, bude? :o ![]()
Už byla… :D:D:D:D:D