Nadržený Geocacher... :-))

Tak jsem si z nudy prolézal Geoshop a narazil jsem tam na skutečné skvosty…

http://shop.geocachingshop.eu/images/Grafika1.jpg

V první chvíli jsem nevěřil vlastním očím, až pak mi došlo, že to asi má být ruka… mno páni, kdo to vymýšlel, asi nebyl zrovna představivý…

:-))) tohle mít na sobě na eventu, to by asi bylo smíchu…

mozno je to skinhead s basebalkou :slight_smile:

No když se podívám na Šolimovo logo a na logo na triku, tak bych tam viděl jistou podobnost :slight_smile:

Je to predkloneny geocacher s batohem na zadech. Nevidim v tom nic extra.

Je to skoro tak, jak pise Jedla. Jen bych doplnil, ze spatne je ten napis. Spravne by tam melo byt “African geocacher”. Pak by to skutecne nebylo nic extra.

No je fakt, že když jsem to prvně uviděl, tak mě napadlo uplně to samé…

Objednavam pro svou drahou polovicku aspon 3 ks :slight_smile: jistota je jistota :smiley:

No je fajn, že když už se po několika měsících opět zapojíš do diskuzí, tak jedině o prasárnách ;-)))

Jelikož nejede gc.com, tak se nudím, takže vymejšlim kraviny… Tričko pro Geocaching Teamy by mohlo vypadat třeba takhle:

no posuďte sami, ten panáček v pravo nahoře vypadá mnohem lépe naž ten vlevo nahoře. Moc se jim to nepovedlo...

hehehe. Ja jsem ten obrazek v odkazu moc nezkoumal a tak mi to doslo az ted. Teda panacek vpravo nahore sice vypada lepe, ale co se tyce okolnosti, tak je na tom rozhodne lepe panacek vlevo dole. :-)))

No to vis… tohle me uz vazne nedalo nereagovat… stahuju objednavku v gcshopu a objednavam tady u pana noveho grafika tricko s novym navrhem - a to jedno pro me S a jedno pro drahou polovicku L :slight_smile:
No teda… uz se tesim az s tim oslnim… jo a jednu nasivku… ja si to pridelam na druhou kapsu u gati… :slight_smile:

Já chci být OACHER</a
:slight_smile:

Bohužel. Je to bordel, když GC.com jede “tyk jen tak nějak”. Dopoledne jsem nemohl stahovat keše, odpoledne se mi povedly tři, a večer jsem byl rád za log pouhých dvou. Jinak server busy nebo 404, to na GC.cz tak často nebylo (nebo je to ona vymoženost, která nám má názorně vysvětlit, že je nutně třeba PM accountů?).

Jo tak na to jsem taky koukal :stuck_out_tongue:

Hehe, to vypadá jako tripod z jedné skvělé scifi literatury, az na to, ze tady kraci s batohem na zádech :smiley:

Nechci zrazovat od koupe PM, ale kdyz to nejede, tak ani tem, co maji “zaplaceno”. A to bych byl fakt na… :slight_smile:

To je pravda, nejede to ani PMákům.

Nicméně od té doby, co jsem zapnul posílání PQ, mi GPXka naditá informacemi chodí spolehlivě a díky nim si udržuji v GSAK offline databázi i s logy. Takže na web GC.COM chodím už jen zřídka. Takže mne výpadky na GC.COM už tak netrápí :wink:

zkuste používat wap.geocaching.com ten jede pořád