Je to skoro tak, jak pise Jedla. Jen bych doplnil, ze spatne je ten napis. Spravne by tam melo byt “African geocacher”. Pak by to skutecne nebylo nic extra.
hehehe. Ja jsem ten obrazek v odkazu moc nezkoumal a tak mi to doslo az ted. Teda panacek vpravo nahore sice vypada lepe, ale co se tyce okolnosti, tak je na tom rozhodne lepe panacek vlevo dole. :-)))
No to vis… tohle me uz vazne nedalo nereagovat… stahuju objednavku v gcshopu a objednavam tady u pana noveho grafika tricko s novym navrhem - a to jedno pro me S a jedno pro drahou polovicku L
No teda… uz se tesim az s tim oslnim… jo a jednu nasivku… ja si to pridelam na druhou kapsu u gati…
Bohužel. Je to bordel, když GC.com jede “tyk jen tak nějak”. Dopoledne jsem nemohl stahovat keše, odpoledne se mi povedly tři, a večer jsem byl rád za log pouhých dvou. Jinak server busy nebo 404, to na GC.cz tak často nebylo (nebo je to ona vymoženost, která nám má názorně vysvětlit, že je nutně třeba PM accountů?).
Nicméně od té doby, co jsem zapnul posílání PQ, mi GPXka naditá informacemi chodí spolehlivě a díky nim si udržuji v GSAK offline databázi i s logy. Takže na web GC.COM chodím už jen zřídka. Takže mne výpadky na GC.COM už tak netrápí