Nahrátí více map do GPS v MapSource

Dobrý den, mám přístroj Garmin Dakota 20 a koupil jsem si k němu více map. V MapSource už je mám nainstalované. Když jsem ale 2 z nich nahrál do paměti GPS postupem PŘEVOD>ODESLAT DO ZAŘÍZENÍ a zapl Dakotu tak se mi zobrazila pouze druhá. První se mi přepsala. Jde tedy nahrát jinak více map do paměti Dakoty??? Děkuji za odpovědi. pompoPV

Predpokladam, ze se tak stalo proto, ze mapsource pojmenoval soubor s novou mapou stejne jako se jmenoval soubor s mapou starou. Takze soubor ktery tam mas *.img predpokladam prejmenuj na jiny nazev a nahrej dalsi mapu z mapsource.

A uvidí to gps??

U staršího typu GPSky stačilo vždy označit oblasti jedné mapy, přepnout se do druhé mapy (na záložce Mapy zůstaly vybrané mapy stále aktivní), tam označit další oblasti mapy a pak je najednou odeslat do GPSky… I když v novějších to už asi jde i jinak :slight_smile:
V GPSce (Map 60CSxka) se mi mapy pak přepínají podle umístění šipky automaticky, případně je můžu některé vypnout (zapnout)…

Nemel by to byt problem, staci mit mladsi firmware, ja si mapu vzdy po nahrani v oregonu pojmenuji tak jak se jmenuje napr. Topo 2011 PRO

Ano.