Najde se kacer z Berouna ktery odstrani kes: Školní - mrtvá schránka?

Nahodou jsem narazila na kes, kterou jsem v minulosti odlovila a zjistila jsem, ze je archivovana z duvodu neaktivity autora. Kes na miste nicmene stale kdesi je (dle poslednich logu ne na zcela spravnem miste) a tak me napadlo, ze by bylo fajn ji odstranit. Ze by to od nas bylo fer. Bohuzel nejsem z Berouna. Najde se nekdo mistni, kdo by ji zkusil najit a odnest? Pridavam odkaz na listing - posledni logy by mohly pomoct k jejimu nalezeni.
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=56afe5ca-3b50-44ee-8bc4-2464d4e904be
Diky!

Vzhledem ktomu, ze je to i pranim reviewera, tak se tam zitra zastavim… :slight_smile:

Tak jsem kes vyzvedl a je u me. Kdyby ji chtel autor zpet, tak at se mi ozve…

Diky :).

Mejstra, revjůvra a všechny, kteří se zasloužili o zrušení tohohle "protipředpisového" zmetka mohu jen pochválit. :wink:

Byla sice blbe zamerena a zverejnena pod nevhodnym typem, ale byla to celkem fajn keska, zmetkem bych ji nenazyval…

:D:D Byla blbě zaměřená. Měla blbě zvolenej typ. Ale jinak to byla fajná tradicionálka. No to je nádherné spojení, fakt. :D:D

S hledanim byla zabava a to se pocita :slight_smile:

Me nechval…ja jsem jen na zadost Rewievera odstranil krabicku…kdyby bylo na me, klidne bych kesku nechal aktivni :slight_smile:

Zamackavam slzu - moje ctvrta odlovena :frowning: