Nálezy na GC.cz - nové keše

Dnes přicházím jak jinak, než s přihlouplou otázkou. Mám mapku na svém profilu a vytvářím / modifikuji ji přes nálezy zde na gc.cz. Předevčírem byla schválena nová keš, kterou jsem včera odlovil a ještě dnes nejde do formuláře zadat. Jak dlouho trvá, než nové keše budou v databázi tohto formuláře?

Kdyby jsi četl, tak dotazů na toto téma tady bylo již několik… Mapka se aktualizuje tuším týdně a teď přes prázdniny je to slabší…

To už jsem taky několikrát četl. Ale tohle může jet na úplně jiné databázi. :wink:

Ber to tak, že hlavní server pro geocaching je gc.com a zde je diskusní forum a další fíčurky "nice to have".

Která to je? Zkusím to.

Nechci se nikoho dotknout, ale nepřipadá mi rozumné se logovat jinou cestou než přes gc.com. Nejen proto, že tam je centrální databáze od které mohou být jiné odvozené, ale taky protože snadno podle mapy nebo části názvu keš snadno najdu. A to nejen českou, ale i zahraniční.

P okud to zadáš přes http://www.geocaching.cz/api.php, tak to můžeš udělat včetně souřadnic a na mapě se to zobrazí

To ani jinak nejde, než na gc.com. Tady se jedná o místní slepou mapku s vlastními nálezy ve formě červených puntíků, jak jsem to pochopil.