To by pak mohlo být proti pravidlům úplně všechno. Pěšky člověk taky nedojde všude a když už jo, musí si koupit boty a tak. A co teprv GPSka:D:D
Ty jo lidi, zas to s těmi pravidly nepřehánějte.
schválené to už je a než jsme série začali dělat,tak jsme se informovali jestli v tom není problém.Nebyl,takže úspěšně zpuštěno.Ať si křičej co chtěl,v listingu je napsaný že pokud si nebudou vědět rady,nebo se k starému vydání nedostanou,stačí napsat a já jim klidně pomůžu
No další kešky s šíleně dlouhým manuálem. Knížky jsem nečetl a schánět je kvůli tomu nebudu. Problém je v tom že sem si dal cíl vyčistit 30 km od domova a z týhle série mě tam vlezla 1 a 2. No nějak si s tím budu muset poradit, třeba se strejdou Guglem.
Akorát aby autorka pak nebyla zklamaná že nebudou mít velkou návštěvnost. I když je to blízko prahy, tak asi jo. Já mám udělanou sérii kešek a na bonusovce byli zatím čtyři návštěvy a letos jen jedna a docela mě to štve.
já počítám stím že na bonusu bude někdo nejdřív tak za 14 dní :-)Narnie asi vygooglit nepujde,ale když si nebudeš s něčím vědět rady,tak stačí napsat,dáme to nějak dohromady
Jdu se na to juknout Proti pravidlům? Proč, proboha? Existují prostě určité kešky pro fanatiky určitých oborů, dodnes jsem třeba nedolovil ty sovětské válečné piloty, o nichž existují knížky i weby, ale ty zdroje se neshodují v poptávaných datech… Vím, snad bohudíky, víc o Petrovi, Lucii, Zuzaně,… i Aslanovi víc, než o Pokryškinovi a Meresjevovi
Zemeplochu urcite udelej! Minuly tyden jsem docetl posledni Ale doufam, ze pak zase nebudu muset na netu hledat ceske ekvivalenty originalnich nazvu a jmen a pocty pismenek v nich… :-)))
Jde o to jakou zemeplochu mas namysli, protoze kdyz se podivas na Talpress, tak uvidis, ze treba Kobercove, Uzasny Mauric atd jsou take zemeplossky pribehy…
a pak Simeona, Hammeta, Christie, Maye, Jiráska, Vrchlického, Palackého, Čapka, Tolstého, Dostojevského, Gorkého, Huga, Balzaka, Dumase a skončím u sebraných spisů Marxe a Engelse ale to už budete dávno po smrti ubrbláním a pokud ne, tak ještě spisy Pana Profesora
počítám s-Barva kouzel,Lehké fantastično,Čaroprávnost,Mort,Magický prazdroj,Soudné sestry,Pyramidy,Stáže! Stáže!,Faust,Pohyblivé obrázky,Sekáč,Čarodějky na cestách,Malí bohové,Dámy a pánové,Muži ve zbrani,Těžké melodično,Zajímavé časy,Maškaráda,Nohy z jílu,Otec prasátek,Hrrr na ně,Poslední kontinent,Carpe Jugulum,Pátý elefant,Pravda,Zloděj času,Poslední hrdina,Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci,Noční hlídka,Svobodnej národ,Podivný regiment, Klobouk s oblohou,Zaslaná pošta, Buch!
Ale tohle už by nebylo tak lehký jako Narnie,tomuhle dávám docela dlouhou dobu než něco vypukne,zatím je to jen nápad,ještě nejsem pořádně rozhodnutá jestli něco bude
Narnie mám doma všechny, 4 mám dokonce přečtené, takže mě tato série docela potěšila
Leží mi doma ale už ňákej pátek Tak jsem je včera po shlédnutí diskuze a cachí oprášil. A co nevidím:o: Vydáno roku 2002 jako upoutávka na film Jsou sice z období před filmem, ale pro sérii - nepoužitelné