Nasilna adopce

je nejaky zpusob jak adoptovat kes, pokud se jeji autor uz ctvrt roku neprihlasil na GC.com a kes je v zalostnem stavu?
Vsiml jsem si toho ted u kese [cache]GCK309[/cache]. je na moc peknem miste, je to moje 2. nalezena, bydlim kousicek…a hlavne ma asi tyden do archivace…ze je disable jsem si vsimnul az ted, klidne bych ji dal do poradku i bez adoptovani, ale jde o to ze by asi potrebovala posunout kousek jinam, a taky listing poupravit.
Archivace a zalozeni nove kese mi prijde hloupe…

bohužel, jinak už to nejde - archivace a nová cache (pokud nejsi dohodnutý s ownerem)

v dnešní době již nucené převzetí není podporováno… jedině zkus kontaktovat majitele…

což asi neuspěje jestli majitel sekl s GC. Taky jsem na tohle narazil. Bohužel ale nová cache je nejspíš jedinou možností. :expressionless:

Nějak nechápu, v čem je problém. Pokud současná krabička nemá nějaké výjimky z pravidel, tak ji klidně vytvoř znova na úplně stejném místě. Pokud je potřeba změnil listing i umístění, tak pak nechápu touhu po adopci už vůbec.
Jó, něco jinýho je, když by keška na stejném místě už dnes neprošla schvalovacím řízením…

Me osobne ruseni a tvoreni nove na stejnem miste prijde pro kacery kteri uz nalezli puvodni verzi jako totalni nesmysl. Jaka je pridana hodnota toho jit na uplne stejne misto znovu a najit uplne stejnou krabicku?

no já zrovna taky domlouvám jednu adopci a pokud to neklapne, tak nová bude nuceně mysterka s podmínkou, že kdo má původní nemůže logovat tuto…

No to je o trosicku lepsi reseni, ale zase nefer k mladsim kacerum, protoze ti maji za jedno lusteni 1 bod, zatimco starsi maji za jedno lusteni 2 body…

Me to proste vychazi, ze adopce je vzdycky nejlepsi.

No a musí být nějaká přidaná hodnota? Kdyby tam zůstala stejná krabice, taky by asi žádná nebyla.
Pokud už jsi na místě byl, znovu tam přeci nemusíš. Nebo jo?
A vlastně i přidaná hodnota je… kdo chce další bod, může ho celkem jednoduše získat.

??? Pokud je místo pěkné, rád na něj půjdu i pětkrát. Pokud za to budu mít i další bod, o to budu spokojenější.

jakto ?

Tak to ja teda ne, od te doby co me postihla nemoc zvana geocaching tak zasadne chodim pouze na mista kde jsou nenalezene cache (ony to sou taky casto hezky mista).

Právě naopak… všici jen bod… kdo má původní nemůže logovat novou…

Aha, spatne jsem cetl omlouvam se. Ale tim to je uplne reseni ze vsech nejhorsi, protoze nekteri cacheri budou mit na seznamu nenalezenych cache kterou nikdy nebudou schopni odlovit. Kdyz je to aspon naka horolezecka, tak je to vyzva a treba to nak pujde, ale tuto by proste odlovit nemohli a tecka.

souhlas, ta podmínka mi připadá dost ustřelená

Jo ta podminka a nucena mysterka je pekna blbost… o body prece nejde tak proc si vymyslet takove podminky. A ze je to nespravedlive vuci novackum? A co vsechny dosud archivovane kese ktere novacci uz nemuzou odlovit a ktere novou verzi nemaji? Znovu rikam o body nejde, radsi peknou novou tradicni kes bez podminek, a kdo chce at si tam zajde znovu (treba ze bydli blizko a kazi mu to pohled na mapu :), navic jestli bude umistena jinde…

Tak tak, žádné zbytečné mystery, navíc s podivnou podmínkou. Když keška, tak pro všechny.

sejné místo, stejný listing, jen nové číslo, pokud adopce neprojde… pokud projde, tak se změní jen majitel keše :wink:

Take bych to nejak slozite neresil. Kesule zanikaji, nove naopak vznikaji. Body, nebody. Jestlize to je hezke misto, proc by se sem nemohl kacer vratit? Pokud to bude navic jiny druh cache, nebo stejna s novym listingem bude mit duvod sem jit a dozvedet se nebo treba zazit neco noveho.

Sice nevím o jaké cachi přesně mluvíš, takže to nedovedu úplně posoudit, ale popravdě nevím, jestli bych jako majitel byl rád, kdyby někdo udělal něco takového s mojí vysloužilou cachí, popřípadě listingem. Spíš asi ne.

Nechceš si spíš vymyslet něco svojeho? Neříkám, že to má být zcela odlišné tématicky, nebo na úplně jiném místě, ale doslova bych to fakt nepřebíral.