Našla jsem GEOPOLY TOKEN - co je to?

Ahojky, našla jsem GEOPOLY TOKEN (světle modrej).

Vím, že je 8 barev,a le nejsem si jistá, co s tím mám dělat. Normálně se předávaj dál jako Geocoiny, nebo si ho můžu nechat a až jich budu mít všech 8, tak dostanu velkej GeoCoin? Jak to je prosím?

Díky

nejspíše se jedna o klasický geocoin. víc informací zjistiš na jeho domovské stránce když na webu geocaching.com zadáš jeho trakovaci číslo(viz rubová strana geocoinu) pokud si s tím nevíš rady požádej zkušenějšího kačera aby se o geocoin postaral. Nebo mi zde soukromou zprávou pošli jeho track number a já se na to podívám.

S geocoiny již zkušenosti mám, ale nevím u tohodle, jestli si jej můžu nechat a až jich budu mít 8, dostanu velkej. Nebo se mi to načte jen do statistiky a až jich najdu všech 8, tak získám velkej. Není to klasický geocoin…

Je to toto:

Ale neumím anglicky…

Budu ráda, kdyby mi to někdo vysvětlil česky :slight_smile:

proste a jednoduse: bud si ho nechas a budes cekat az posbiras dalsi (dej jeho nazev do googlu a vyjedou ti jeho stranky, kde ja napsano za kolik techhle coinu co dostanes )

6x farbiger Token = Geopoly 2008 Geocoin (silber)
4x farbiger Token + 1x Joker Token = Geopoly 2008 Geocoin (silber)
7x farbiger Token + 1x Joker Token = extremly limited ultra highly addictive Geopoly 2008 Geocoin (gold)

nebo ho muzes poslat jednoduse do dalsi kese :slight_smile:

k tomu, abys dostala "jeden velkej" si coin musis nechat u sebe…do sveta jich slo pry kolem 3000, uz je to nejakej ten rok, takze bys musela mit obri stesti nahnat dalsi :wink:

Pokud si ho nechám, tak to nemusím nikam zaznamenávat?

zrejme ne…nikde jsem o tom nic nenasla…

Také jsem jeden našel. Ale podle informací na http://www.geopoly.eu byla soutěž právě ukončena, takže už není možné získat žádnou výhru, i když se tyto GC budou i nadále v keškách ještě objevovat. Já ten svůj tedy poslal dál jako každý jiný normální GC.