nedávno jsem při kešování maličko "přetáhnul" a našel jsem keše mezi jedenáctou hodinou noční a půlnocí. Automaticky jsem importoval geocache_visits.txt a následně udělal statistiku. Překvapilo mě, že jsem ve výše uvedeném čase neměl žádný nález, který se posunul až na další den do období 00-01 hodin. Ručně jsem tedy čas i datum v Geogetu opravil, ale výsledek ve statistikách i při uložení nálezů jako Field Notes je stále stejný. Nepomohlo ani stažení mých logů, ve kterých je opět správné datum i čas - Geoget je opět nastaví o den později a až po půlnoci, takže je opět nutná ruční úprava. Kde by mohla být chyba?
Díky.
Pravým myšítkem - Nastavit nález - napíšu datum a čas - dám Nastavit nález - pak OK a už se na mě v nalezených keších zubí správný čas i datum. Leč ve statistikách tomu tak není.
No tak statistiky musis pregenerovat. Data se ctou z jedne databaze a neni technicky mozne, aby se v seznamu zobrazovalo neco a ve statistikach neco jineho.
Statistiky byly přegenerovány několikrát. Nakonec se mi právě povedlo problém vyřešit, a to tak, že jsem inkriminované keše z databáze zcela smazal a posléze znovu naimportoval a už je to v pořádku. Každopádně díky všem za pomoc.