Když jsem si prohlížel statistiky, tak mě napadlo, že by možná nebyl problém těm jednotlivým řádkům (keším nebo i hledačům) přidat hypertextové odkazy na patřičná místa gc.com. Zároveň bych s epřimlouval za jasnější označení položek Lovci a Celkem na něco jako Počet nalezených v ČR a počet nalezených celkem. Ale nechci Honzu nijak úkolovat, i tak jsou tyto stránky super a dík za to, že se jim takhle velkoryse a nezištně věnuje.
Co třeba “Nálezy všech v tuzemsku” a “Nálezy tuzemců všude”? Nebo stručněji “Všichni zde” a “Zdejší všude”.
BTW, podle čeho statistiky určují cachingové tuzemce? Ve starších vláknech jsem našel jenom dohady (buď podle profilu nebo vyříděno ručně), ale nenašel jsem oficiální stanovisko.
No ja nevim, ale statistika Lovci mne prijde dost zbytecna, staci udelat chybu pri logovani (jako se to povedlo v zacatcich mne, zalogoval jsem se omylem 2x) a pocet nalezenych kesi zustane porad chybny i kdyz se chyba opravi.
Celkem - to by mala byt primarna statistika.
Navrh na hyperlink na profil je dobry napad, ale prinasa asi Honzovi kopu prace - mozno by mu pomohol nejaky dobrovolnik spravit tabulku??
A co na to Honza?