Navazuji na toto vlákno. Sem pište své připomínky, dotazy a návrhy. Snažte se však prosím být realističtí hlavně s ohledem na rozsah vašich projektů. Dále je nutno vzít v potaz skutečnost, že jak vlastní server (Community Server), tak i wikipedie (MediaWiki) jsou vpodstatě "hotové" systémy, kde lze upravovat jen do určité míry. Nové funkce se pak (většinou) přidávají pomocí plug-inů (viz kalendář). Díky!
Jestli by nestálo se podívat na strukturu fóra. Založit třeba vlastní fórum pro populární programy jako je třeba gsak. A možná by se dalo vymyslet i další.
Rozdělení diskuze je fajn nápad! Zatím teda asi určitě pro GSAK. Klidně sem pište další návrhy.
Co se týče cachemapy, pak odkážu na titulní stránku - už je tam upravený text. Teď mi poslal Šaman Pepův návrh, tak až se tím prokoušu a vykomunikuju s Honzou, ozvu se.
este ma napada, vypadol link na skrysotlac, zasluzilo by si to taktiez dat hore za kalendar, resp. niekam medzi, pripadne zriadit kolonku nastroje a dat to tam - ak nahodou nevies o co ide - http://www.geocaching.sk/skrysotlac.php
Mě osobně by víc vyhovovalo, kdyby se nové příspěvky zobrazovaly nahoře a řadily se od nejnovějšího po nejstarší. Dnes je tomu naopak a já musím po nekolika desítkách příspěvků ve vlákně listovat na další stránky.
Nevím jak je to technicky možné a co na to ostatní. :o)
[quote]
Saman: este ma napada, vypadol link na skrysotlac, zasluzilo by si to taktiez dat hore za kalendar, resp. niekam medzi, pripadne zriadit kolonku nastroje a dat to tam - ak nahodou nevies o co ide - http://www.geocaching.sk/skrysotlac.php
[/quote]
Podobne bych navrhoval nahore v liste odkaz Wiki prejmenovat napr. na "Encyklopedie GC", "Navody GC" ci "Co a jak v GC" - rade lidi s pocitaci mene zzitych pojem wiki vubec nic nerika a netusi, ze tam najdou to hlavni do zacatku-jak zacit, navody, co je co.... Rada cacheru by si pak spise existence wiki vsimla a nepsala by sem dotazy, co tam jsou ve clancich zodpovezene...
Mně by se hodilo tlačítko, které by bylo někde po ruce a jehož stisknutím by se nastavily všechny thready jako přečtené.
Využívám prakticky jen pohled na nepřečtené příspěvky a když už toho mám několik stránek, tak musím do fór, jít do každé kategorie, kliknout tam a tam...
Nebo máte někdo nějakou fintu, jak to všechno "přečíst" najednou?
Jo to by mohlo byt tim. Ja tam rychlou odpoved take nemam, ale pamatuju si, ze kdysi jsem ji videl (nejak mi ale stejne prisla k nicemu) . Ted mam nastaveny celkem minimalisticky mne vyhovujici layout s dvema uzkymi listami nad prispevkem a tlacitky v rade, ale zjistil jsem, ze v menu nastaveni bud zmizel rozbalovaci seznam s ostatnima rozlozenima nebo jsem uplne slepej a nebo to bylo jinde a ja jsem zapomnel kde a nemuzu to tima padem vyzkouset. Nevite, kam se nastaveni layoutu podelo (popripade kde je odjakziva)?
edit: beru zpet. Rychlou odpoved tam mam, ale jsem slepej a tim, ze ji nepouzivam se mi ji zrejme podarilo zcela vytesnit z mysli. S tim rozlozenim si ale porad nevim rady.
[quote]
Saman: este ma napada, vypadol link na skrysotlac, zasluzilo by si to taktiez dat hore za kalendar, resp. niekam medzi, pripadne zriadit kolonku nastroje a dat to tam - ak nahodou nevies o co ide - http://www.geocaching.sk/skrysotlac.php