Neaktuální finálové WP v Geogetu

Před lety se keš dostala do DB stažením PQ s novinkami, pak byla mnohokrát aktualizována přes API. Mechanismus vzniku duplicit je ale zřejmý:

Prefixy jsou v prvním sloupci možná u tebe. Kvůli jejich ukázce pro možná jen jednoho člověka si nechci upravovat sloupce.

Datum aktualizace je samozřejmě klíčový, ten ovšem na přiloženém obrázku je (poslední sloupec).

Jde o to, jak se ti objevily ty waypoipointy. Nahráváním PQ nebo přes API tam nevzniknou. Napadají mne 2 možnosti, buď si WP vytvořil ručně sám, anebo tam vzniknly při natažení nějakého podivného GPX.

Vzniknou nahráváním přes API či PQ, když owner přidá nový finálový WP s jiným prefixem a původní smaže.

Existuje minimálně jedna keš, která má více final waypointů, např. GC16BKK The Armored hill / Obrnena hora cestou necestou (Multi-cache) in Plzeňský kraj, Czechia created by stanleypaulGC

oba jsou po importu nejnovější… :slight_smile:

To by tam ty waypointy měli i ostatní. Tady je spousta lidí, co tu aktualizuje, a množí se jen tobě.

1 Líbí se

Nojo, ale u té plzaňské multiny to jsou fiktivní finálky bez souřadnic ! Ty jsou určené jako poznámka !

Existuje (tuším gordův) skript který takové fiktivní waypointy odmaže, ale není dobré ho použít protože někteří autoři dávají do fiktivních waypointů zadání k luštění.

Nemnoží se mi. Jednorázově se mi namnožily při změně keše ownerem v roce 2019.

Pokud se ti namnožily waypointy jednorázově a jen tobě, tak bych to nechal být. Kdoví, co se před těmi 7 lety stalo.