[color=red]Toto pisu jako varovani pro ty, co se jeste s AirSoftem nesetkali.[/color]
Doposud, jsem AirSoft bral jako neskodnou zabava a ty mladiky jsem plne chapal ale nikde jsem je zatim nepotkal v akci. Az na eventu bvitani leta na Ralsku[/b] jsem je je potkal naprosto nepripraven ve tri rano tesne u hradu Ralsko a byl jsem zasterelen. Teprve az po delsi dobe mi doslo, ze nejde az o tak bezpecnou zabavu.
Pote co z naproste tmy ozvalo TRRRR… a ja na sobe pocitil jakesi "neco co do me dobalo", co jsem si nebyl schopen vysvetlit a okolo sebe slysel svist rychle leticiho, mi doslo ze jde o airsoftaky. Tak jsem zarval, ze jsme civilove a oni rychle vyskocili a zacali se zajimat o nase zdravi (ne dusevni, ale fyzicke). Tehda mi to jeste nedoslo. Az kdyz jsem behem dne nebyl schopen mackat palcem GPS, jelikoz hrozne bolel, tak jsem si ho poradne prohlidl. Zjistil jsem, ze mam krome modriny pod nehtem, jeste zlomeny nehet na palci presne uprostred. Myslim, ze nemam ten nehet nejak slaby, ci krehky. Tak jsem si uvedomil, ze ta airsoftova kulicka ma peknou energii a dostat kulickou do oka, tak je po nem. Hned jsem pochopil, proc maji vsichni airsoftaci ochrane bryle a jsou komplet obleceni. Ten zasah byl ze vzdalenosti tak cca 8m. Podle modrin jsem napocital na sobe 3 zasahy a kolega jeden zasah na tvari (tomu ta kulicka natrhla kuzi).
[color=red]Tak POZOR!! nepriblizujte se k nim, kdyz jsou v akci. Ty kulicky jsou pro oko velmi nebezpecne. Kdyztak dejte o sobe vedet, ze jste civilove a snazte se co nejrychleji opustit jejich prostor.[/color]