Hele to první co jsem jim tam že když Mi to nazačne chodit ruším schránku a přecházím ke google a říkal jsem že když to nebude chodit kolegum tak taky přejdou … A je vidět že asi JIm za to stojíme ![]()
vojtisk: neříkám že za to můžeš ty :), jenom že už mi to taky chodí. Asi se u Seznamu něco pohnulo.
MV : Nekaž mi radost
.
Ale myslím že se dotoho musel obout ještě někdo ?
Kdo si ještě stěžoval ? ? ?
já si nestěžovala, já rovnou přešla na gmail
Asi nejsem jediná, kdo jim utekl a asi to pocítili.
Hmm. seznam není google
a asi nebude ![]()
Sorry vojtisk, špatně jsem to pochopil. Já jsem zvyklý, že když za něco někdo může, tak je ten špatný :). Jinak už se to tu řeší v jiném vláknu a Seznam už kvůli tomu kontaktovalo víc lidí. Ale hlavní je, že už to funguje.
jj.. se seznamáckýma operátorama mluvil kde kdo. Mi osobně tvrdil, že jsem jediná, kdo si stěžuje a to jsem před mou komunikací četla x přepisů jiných… ale pak už jim to asi začalo vrtat hlavou a tak něco udělali. Ovšem, i já jsem už jinde a vracet se nebudu, protože nebudu čekat, že to zase za pár dní nebude fachat… hold, když neumí zareagovat pružně, tak mají smůlu…
Mě dneska dodatečně přišlo 25 mailů z GC :(![]()
Taky se na mě v posledních desítkách minut navalila záplava těch už obrečených mailů, Pro pořádek hlásím, že mj. konečně dorazila ona testobsví zpráva, co tehdy posílal Valicek1 ve 13:35 dne 18. září…
Dále už taky dorazily pokusné vzkazy, které posílali fremen.cz, semik75 a Marazd. Tolik pro představu, zda někdo nechybí.
Pane jo, to je průjem
43 zpráv od GS. To už si skoro mohli nechat od cesty
Hledal jsem kde bych stěžoval, ale všechno k písemný stížnosti měli mimo provoz a volat se mi nechtělo, tak jsem jim dal ultimátum do příštího pátku, než jim uteču - a vida ![]()
To je fičák, než jsem stihnul vypnout přeposílání na mobil, tak jsem měl v mobilu 36 sms ![]()
Jo, vysypalo se spousta mejlů, ale ten na který čekám ne. Ale možná se teprve teď můj mejl dostal na místo určení a odpověď ještě přijde. Ale pokud se taková záplava vysypala i třeba revírníkům, tak jim nezávidím to pročítat.
EDIT: Bylo to tak, už to přišlo.
jo taky jich tu mam zpětně asi 70 B) no hlavně že došli mno.
Já si stěžoval…tři dny zpětně ![]()
A dneska najednou, kde se vzalo tu se vzalo 56 meilů z GC ![]()
Mě přišlo od včerejška asi 150 emailů, ale zaráží mě že ty emaily někde vůbec archivovali.
GS mi odpověděl na můj dotaz taky na seznam a to mi došlo až teď.
Mnohem smysluplnější odpověď, než ta výše uvedená komunikace s pracovníkem Seznam Helpdesk. ![]()