Nefunguje Google Play na Androidu 4.4.2

Kdo máte takto starý Android - funguje vám Google Play? Já když se podívám na svoje aplikace, tak mě to píše: “Chyba vyhledávání aktualizací” - a nic mi to neukáže.

Samsung S3 mini android 4.2.2 -vše funguje jak má

A nemáš tam nějakou neoficiální ROMku nahranou? Není to tak dávno co Google oznámil, že těm ROM jako je Cyanogen apod zařízne přístup k Play Storu

Mně Play funguje i na Androidu 2.2.

No já mám tablet akorát rootnutej, neboť mapy.cz neviděli mojí SD kartu a do paměti přístroje se mi vše potřebné nevešlo. A aplikace Link2SD, která umožňovala udělat symlink z paměti přístroje na SD kartu, k tomu potřebovala mít root práva.

No já mám tablet akorát rootnutej, neboť mapy.cz neviděli mojí SD kartu a do paměti přístroje se mi vše potřebné nevešlo. A aplikace Link2SD, která umožňovala udělat symlink z paměti přístroje na SD kartu, k tomu potřebovala mít root práva.

Podívej se, jestli z nějakého důvodu nemáš přenastaven datum/čas. Stačí blbě nastavené časové pásmo, zapomenutý letní čas a podobně. 

Narazila jsem na to na všech verzích Androida, a pokaždé bych stroj vzteky rozšlapala - protože už jsem i resetovala do továrního nastavení nebo přeinstalovávala romku, než jsem si vzpomněla zase zkontrolovat i tohle...