Načítá se a načítá, ale načíst se nechce. Naposled jsem se takhle pitomě ptal souseda, když mi došel rum, jestli je to jen u mně, nebo v celém baráku? Ale nyní mi nefunguje mi GC.com, a tak se ptám, nejde to jen u mne, nebo je to v celým baráku?
Přetíženo…
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=17523&pid=300128#post_300128
zamek
nejde to nikomu a už se to tu řešilo v jiném vláknu… btw hlasujte za vykopnutí avatarů z logů, pak se to i zrychlí… http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/2176797-remove-avatars-from-log-section-not-only-reduce-
Asi jsem si nevšiml, že už vlákno existuje, tak sorry.
Proč vykopávat avatary? To můžou zrovna vrátit starý logy? Já bych byl pro, konečně by fachčil import do GG ![]()
Nebo ať upgradujou servery, zrychlí připojení a bude to..
Mě spíš štve,že mi nejde vyhodit z cache TB xGC kterej tam fyzicky není. A furt mi ho to ukazuje…:@
//tak nic už to jde:D
Sorry za OT ale co s tim ti americti k.k.ti udelali? za celej vikend jsem kvuli"uzasne" rychlosti nasel jen sest kesi!!!
Za ty zku…ne logy bych je nakopal a proc si jako BM nemuzu zobrazit nalezene kese u PM kolegy??? fakt pecka!
aby se nestahovalo tolik dat… menší datovej tok znamená menší nároky na připojení i na servery…
Já to chápu, ale ať to vrátěj do původního… Dyť jenom vypisování jestli je PM/BM, té kreténské ikonky a spousty dalších je stojí jen výkon a traffic
Toto tema dubluje "Server GC temporarily down v roce 2011". Ráčej se přesunout tam. B)
Každej neumí "šprechtit po americku". Ráčej to pochopit.
Výkřik do tmy, ale taky někomu nejede GC.com? Chvilku funguje, pak se dlouho načítá a nemůžu logovat, prostě tam už to spojení nedodrží. Zkouším to na IE, i na chromu. Výsledek stejný.
Je chyba na mé straně nebo na serveru?
jede
je nedele vecer - spousta lidi loguje, takze je servr pretizenej
Nejede
Asi si budem muset priplatit, treba nakoupej nove stroje a pak to zase pojede.B)
Mají to rozbitý.
nejede to pořadně už 14 dní, je to vopruz.
hmm mně se zas nevytvořili PQ je to děs s nima ![]()