Nefunkční geocaching.com

Ahoj cacheři! :smiley:
Dneska jsem plánovala celkem dost velký odlov cachí.. Ale jak vidím, tak na geocacing.com probíhají nějaké úpravy… :expressionless: Ale četla jsem, že už asi od 8 hodin ráno a teď už je 12:45 :o to už je trošku dlouho, né?! :@ Nevíte, kdy mají geocaching.com zase zprovoznit?! :o

To vypada spis na pad databaze, nez na planovanou udrzbu o vikendu na Dikuvzdani.
Tipl bych, ze se Signal the Frog jen tak nevzpamatuje, vsichni urcite tvrde spi nacpani krocany - holt vyrazim na lov se starymi listingy.

normalni zmena Matrixu ne? :smiley:

vypadly server je nepochybne vysledkem podvratne organizace zvane M.A.N.Z.E.L.K.Y - zalozene, podle nasich informaci od nejmenovaneho zdroje z BIS, mrs. pabovou, dandrovou a dorcadionovou. aby mohl v klidu probehnout nedelni obed a odpoledni caj bez naruseni lovem zvanym FTF, nevaha tato organizace sahnout k jakymkoliv prostredkum. kauzu budeme pochopitelne dále sledovat.
:wink:

Polašná zpráva z Blesku!
Na groundspeak zautočili terorosti B) a odcizily veškeré zálohy databazí geocachingu, tím způsobili naprostý kolaps světové geospolečnosti a očekává se hluboká světová krize, která začala u mě doma, kdy jsem se chystal logovat své nemaléa nelehké nálezy z včerejšího večera.
:smiley: Nezbývá mě nic jiného, než si vzít lano a jít se zastřelit do rybníka. :smiley:

Uz to funguje…

funguje? asi jak u koho :slight_smile: u mě tedy rozhodně ne :frowning:

No, žába zmizela, nahradila ji chybová hláška a teď už neodpovídá ani server.
A to jsem chtěl pustit do provozu přemístěnou kešu :frowning:

Ráno jsem tam taky našel tu podroušenou žábu a teď už se to tváří jako že žádný GC.COM neexistuje.
Chtěl jsem si konečně zalogovat svou první Earth cache ze včerejších eventů v Plzni. :frowning:

TV N@vo, bude ještě někdy nějaký GC.com??? nebo bude hromadný přechod na OGC? Kačerstvo žádá informace…

Mě se před chvílí podařilo jednu kešu zalogovat, ale jede to jako z hnojem.

Doporucuji nedelat si z toho legraci a podivat se na stranky CNN, kde se pise o okamzitem zakazu Geocachingu v USA!

Kde se to tam píše?

Teď už mi jede.

jj už ti fičí bez zádrhelu.

Jóó mě taky :smiley:

Dnes jsme pro vas chteli s Patolog Teamem pripravit opravdu, ale opravdu super cachu, ktera by vas provedla celym ceskym krasem po zemi, nad zemi i pod zemi. Diky vypadku serveru jsme se rozhodli, ze na vas kasleme, protoze jsme si nemohli overit kolize stagii, a pripravili jsem jen takovou prumernou kratkou prochazku u Sv. Jana p. Skalou. Kdo se chcete vydat na kratkou multinku, teste se.

Díky? Tak to toho asi nemusíme moc litovat co!? :smiley:

Vidite po takovem vypadku nejake zmeny?

Ani ne hele :slight_smile: