no covece..asi bys musel pockat jako my:-)
Děkuji tímto mému zaměstnavateli, že mi dnes zachránil nervy tím, že mi umožnil pracovat a zabránil mi hledat krabičky různorodých tvarů, barev a velikostí. ![]()
A nevěšte hlavy, ráno to pošlape jak po másle … myslím …
Chtěl jsem dodělat listing nové keše a poslat ke schválení a nedostanu se tam.
Jestli se mi poslední úpravy ztratily, tak si to asi hodím.
Já nevím jak vy, ale já zalogoval vše přes wap.geocaching.com a tam to frčí závratnou rychlostí! Takže žádnej výpadek www mě vůbec nevadí. Listing jsem si ráno stáhl přes skrýšotlač a hledám si hledám, ať si klidně groundspeak stávkuje.
NJN, jenže my, co se potřebujeme dostat k mapě… :@ Hlavně, že mám PM, na co mi to teď je!!! ![]()
strašně pomalý - naběhne asi do 3 minut - jěště že mám firefox
ps. do my account jsem se jěště nedostal. - načítá se už 4 minutu:@
ale opencaching.cz fachá dobře ![]()
No super!
A je po ptákách
Sorry! We encountered an error when requesting that page!
:(ahojky taky mi to nejde zapnout a to se tam prihlasuji cely dne jeste vcera to fungovalo kdyz jsem hledala nejaky souradnice:(snad uz to v nejblizsi dobe pujde
tak ono vymazat celou databázi accountů chvíli trvá, takže zachovejme klid. Groundspeak potom bude mít spoustu volného místa a vše se urychlí. Však znáte ten pocit když si domů donesete nový HDD (který už tentokrát zaručeně bude stačit na všechny vaše data) a za půl roku je nacpaný k prasknutí ![]()
se mi ulevilo ze to nejni u me, sem si rikal co se deje, esli sem neprekrocil denni limit kesi(vcera) ![]()
Taky mi nefunguje my account a este k tomu reviewerum nefunguje reviewing tak kdo vi jak dlouho budu cekat na schvaleni cache ![]()
myaccount nejede, vlozit do logu fotku nejde. aspon ze jde zalogovat nalezy, i kdyz to trva veky.
Zalogoval jsem dvě kešky, no trvalo to asi půl hodiny a teď už to slehlo definitivně. Zrovna jsem se stal PM a chtěl si vyzkoušet PQ a dodělat nějaké bookmarky a mám smůlu.
Jako neplatícímu mi ty výpadky a pomalost nevadily, říkal jsem si, co bych chtěl, když to mám zadarmo, takhle je mi líto, že jsem zaplatil za něco na co se nedá spoléhat.
No me to nic netusiciho zastihlo v terenu:) samozrejme spolehajic na HG jsem u cachí nemel napovedu ,listing , velikost proste nic.. No opravdu veselé hledání s odpovidajicim koncem:)
Tak bonus pro platici uz zrusili
uz to nefunguje asi ani neplaticim :):)
Treba se zacne odznova ![]()
Bohužel nefunguje ani záloha… takže tu jen tak koukám, jak fronta roste a roste… ![]()
Ja teda muzu normalne kesky vyhledavat, ale na muj profil se nedostanu ![]()
Já se teda už nedostanu ani na GC.com ![]()
Ani ja neeeeeeeeeeee:(:(![]()