nej nej cache .-)

Na obranu microcacheru: oni to nedelaji pro sebe ale pro nas.. a kdyz se mi osobne nejaka cache nezamlouva, tak tam proste nejdu, je to jednoduche.. :slight_smile:

Jiank podle meho je asi nejzajimavejsi chache a tim myslim i misto kde je cache ukryta, asi Two tunnels / dva tunely a Radobyl hill..

..nejvtipnesi byl snad obsah cache “PERLA NA SPICI”.. snad tam jeste je to prohnute a praskle CD :slight_smile: i ten ukryt byl celkem komedialni kam jsi musel strkat sve telicko a za pomoci lopaticky smatrat po kesce. I ten pozdrav na rozloucenou pekne vysel :slight_smile: Zato vyhled do kraje byl excelentni. Jak rika Tom Klicnik, Palava nikdy nezklame!

Pekne kesky nyni pripravil na Moravskem jihu BOB TEAM, doporucuji ostatnim.

To CD tam jeste je :slight_smile:

Je tezke ukazat na jednu z te obrovske zaplavy cachi. Tekze bych to rozdelil na skupinky.

Umisteni: mam rad vyhledy, takze horske cache a Water

Dobry napad: Cat’s eyes, Hostivarska sance, Zoo.

Zajimave schovano: White Bear

Pekna nadobka: Msene lazne

Taky si myslim, že cachi je toliko, že nelze jednoduše ukázat, která je nej. Ale zatim nejexklusivnější výhled byl Svatý Jan pod Skalou, další super je White Bear, a z Prahy Altavista (bohužel nevim který to je číslo, ale začíná u toho hotelu na Pankráci).
Nejvíc sem se vytrápil na Devil’s head a Vánoční cache.
Na voyage voyage sem ještě nebyl a tudíž kritizovat nemohu :slight_smile:

To je pořád lepší než to, co jsem u sebe na Lovoši našel já - celé CD a prasklou cache. Nějaký dobrák se ho tam snažil nacpat i s krabičkou.

Tak k tomuhle tématu jsem se musel s mapou před sebou dlouho zamýšlet. Cokoliv tu napíšu, bude nespravedlivé k těm desítkám dalších skvělých cachí, kterým chybí jen nějaká ta výjimečnost. Podotýkám, že hodnotím jen úkryt, okolí a cestu, ne kontejner či obsah. Nemohu se zatím ovšem vyslovit k velké části jihomoravských cachí.

Skvělá zábava: Prague ZOO

Nápad: Shopping Cache

Magická atmosféra: Plech hamr (ještě tak 10 návštěv a bude rozebrán na kousky ;-)), Zelená brána

Přímo na exkluzivním místě: Svatý Jan pod Skalou

Pohled dolů: Alta Vista III

Pohled do dálky: Veliš

Mikro: Hradčany

Chytily mne u srdce: Water, From Primeval-man, Kámen

Elegantní úkryt: Průhonice

Úkryt nejbezpečnější před náhodným nalezením: Čertovy hlavy

Časově nejnáročnější: Voyage, Voyage

Nejbeznadějnější k hledání: Place of doubletree

Nejlepší vlastní: Horse Head

Pokud bych měl vybrat jednu, která splňuje většinu mých představ o ideální cachi, asi bych volil Water. V blízkosti má několik velmi atraktivních cílů, přitom leží na neotřelém místě stranou. Putování ke skrýši je velmi napínavé a na závěr čeká jako odměna krásný výhled.

A ještě bych málem zapomněl na Hostivařskou šanci… Šamane, silně boduješ :-)))

Ja by som sa rad rozdelil s cerstvymi dojmami z cache Hexenberg, ktoru sme dobyli so Samanom a dievcatami tento vikend.

Urcite to bola najdlhsia multi - 12km, ale zabrala nam asi 8 hodin.

Po ceste sme zazili rozne zaujimave veci - hladanie v jaskyni, navstevu hradu, horskej utulne, lesy, luky, skaly. Proste sme sa maximalne oboznamili s oblastou mimoriadne zabavnym sposobom.

Takze momentalne u mna vyhrava.

Urcite poslem nejake fotky.

veru, po tomto vikende aj ja musim do vyrazneho popredia posunut multicache Hexenberg v Rakusku :slight_smile:
Je to len asi 3 km od Bratislavy - vrelo odporucam (ale chce to rezervovat si cely den).
Cache mala 9 stages - kazda z nich by kludne vydala na samostatnu cache - take super miesta to boli…

hola, proto bych se primlouval za novou forovou sekci Nej cache. Tam by kazdy mohl napsat kde se mu libilo a doporučit to ostatnim. A taky by mohla byt podsekce Antinej. Tam bych hned zaradil ty cache ze hrbitovu, skladek a utulku bezdomovcu.

To je dobrá myšlenka … uvažoval jsem o tom i u těch plánovanejch bookmarků …protože těžko se hodnotí
keška jako celek …některá je precizně provedená, jiná má super nápad, další super umístění, jiná krajinu a okolí…takže jsem taky pro ty skupiny

Hexenberg som rozbabral asi pred dvoma rokmi, vtedy mal este len 6 stages. Dostal som sa tusim po 5-ku, potom som mal dost dlhu geopauzu a medzitym sa to cele pomenilo, takze musim zacat odznova. Ale mam ho v plane, pacilo sa mi tam a tiez ho odporucam.

Velmi dobré cache v úžasném prostředí připravil BBBubák okolo Znojma. Blízko, ale daleko…, Hardegg vyhlídka a řada dalších. Velmi doporučuji k návštěvě, zvlášť máte-li raději dlouhé procházky krásnou přírodou, doplněné o často fascinující výhledy!