Dneska se nám objevila kešu kousek od baráku. Tak mě napadlo:
Pochlubte se! Kdo máte nejblíže kešku od Home Coordinates? Samozřejmě založenou někým jiným.
My to máme 180m.
30 metrů… ![]()
+/- 60 metrů B)
BTW - A překvapivě je moje ![]()
930 a 940 m cizí, 160 a 740 m vlastní - na "venkově" je to až až.
0.06km
Potřetí přemístěna. Nejdřív byla asi 300 metrů, pak tak 160 a teď kolem ní chodím prakticky pořád…
730m … asi nevyhraji ![]()
1 Km.. ale je to mysterka… její finále je o dalších cca. 300-400 metrů dále.
Takže zatím asi vedu co se týče toho kdo ji má nejdále ![]()
520 m. Vzhledem k hustote kesi u nas na vesnici je to docela blizko ![]()
Co se týká těch vzdálenějších: Já to mám k nejbližší 3,8km, je to multi, k finálovce je to asi ještě o 100m dále.
880m, do 2km dalších osm. Když jsem začínal, byly v tomto okruhu jenom dvě…
Od našeho místa bydliště máme jednu 80m (koukáme z okna do zámeckého parku na [cache]GCYJMV[/cache] - ta není naše). Když zajedeme k rodičům, tak v jejich zahradě hned u plotu stojí památný dub a nějakých 15m od baráku jsme proto udělali taky jednu právě k tomuto památnému stomu ([cache]GC16MVJ[/cache]) - je pěkný vidět cachery jak hledají a fandit jim "no - no - ještě kousek - vždyť jsi na ní právě sáhl, kam deš ? Jéééé" ![]()
420m a kupodivu neni moje a myslim, ze vzhledem k mym HC je to slusny a v okruhu 1km jeste nekolik dalsich a jedna multina, no a moje je 840m
Pred rokem tu nebyla jeste ani jedna keska ![]()
Já mám teď 110m k First stage GC14WQT. Vzduchem to budou tak 4m z terasy k její finálovce ![]()
To se musim pochlubit, mám do jednoho km od domova 40 kešek, nejblíž je konec multiny 270m
235 metrů - tradiční keš(vzdušná čára měřená pomocí mapy.cz)
resp. 220 metrů - začátek multiny a 460 metrů její finálka
obě kešky jsou cizí, vlastní zatim nemam ![]()
Tak já mám 700m od HC, ale když vezmu, že nějakou část života trávím na chalupě, pak 1-10m (podle toho, jestli měřím od dveří nebo od zahrady).
já mám 2 . Obě dvě mají 0.56 km ![]()
Nejbližší keš máme 0.29km - První match - [cache]GC1991V[/cache]. Po 14 dnech ji stále nikdo nerozlousknul.
EDIT: Tak zpět: nejbližší máme dokonce 0.17km [cache]GC18W1Z[/cache].
Mám 230 metrů od baráku, je to věčně se ztrácející keška Zderadův sloup [cache]GCTZTK[/cache]. Je to taky můj první odlov a zmizela týden potom.
moje nejbližší keška je asi 300metrů od HC ale je to final mysterky a jinak nejbližší jiná je asi 500m :o)