Nejhezčí profily na GC.COM

Profil na stránce GC.COM je výstavní skříní geocachera. Většina lidí ho má prázdný, někdo ho má na své statistiky, aby ukázal "jak je dobrý", ale najdou se i velice pěkné profily, kde si člověk rád počte a něco se i dozví. Pokud máte hezký profil, nebo o nějakém pěkném víte, pochlubte se a ukažte ho i ostatním. K čemu slouží profil vám?

MichalS by sem svůj profil určitě sám nedal… Tak to udělám za něj. :wink:
http://www.geocaching.com/profile/?guid=9730976d-15c2-4c5b-bd35-0e87b0499592

Tak ten Michalův je nádhera, s potěšením jsem v jeho sekci vzpomínáme našel naše dvě keše.:smiley:

Souhlasím s tím, že o kešerovi si udělám obrázek podle jeho profilu. Taky mají výhodu ti co vládnou html a nejsou tak odkázáni na to co vygeneruje geokešerský program.

Mám taky jednu otázku. Lze (jak) přímo na GC.com upravit vlastní stat bar. Myslím, že i tohle je věc, podle které si uděláte první názor na kešera.

přímo na GC.com to nejde, nebo aspoň mně ne :slight_smile:

Mně se líbil tenhle: http://www.geocaching.com/profile/?guid=ec869095-8411-4954-9c9e-0391ffbf235b&wid=f62a113a-8e74-4204-bed3-c47f9b597d0e&ds=2

Bohužel není můj. :slight_smile:

bencik: souhlas. vymazlený profil!

k diskuzi… nemyslím si ale, že zrovna profil o někom něco vypovídá. Maximálně to, že má čas a schopnosti si s tím vyhrát. Neznamená to, že by byl lepším nebo horším člověkem/kačerem atd. B)

Jak upravit statsbar se tady na diskuzi už řešilo (stačí pohledat), ale mě by zajímalo jak Mio udělal tu mapu okresů :o
Netušíte někdo? Jak udělat kraje je známá věc, ale okresy vidím vážně poprvé…

Tak mě to zajímá, už jsem mu psal email, zatím neodpověděl, ale vypadá to, že je to jeho tvorba :slight_smile:

Žádné nové info ohledně okresů? :frowning:

Poník a JPAGeo vyhlásili s uzávěrkou do eventu [cache]GCYHC9[/cache]soutěž "Zatočte se žabákem", kde se profily hodnotily, výsledky jsou tady.

Ahoj kolegové,

Díky, moc mě potěšilo, když jsem v tomhle vláknu objevil odkaz na svůj profil. Stále na něm čas od času pracuju, ale plánů je hodně a času málo, ale aspoň se tam stále něco děje :slight_smile:

A k mapám. Obě jsem si vytvořil ručně sám.

Jo a ještě něco. Osobně mě tedy dost mrzí, když naleznu nějaký profil bez fotky a bez údajů. To myslím zas tolik času nezabere, tak hříšníci s chutí do toho :slight_smile:

Troufám si tvrdit, že jsme si na našem profilu též dali záležet, hlavně na netradičních statistikách.

Jen pochybuju, že na něj někdo kouká :smiley:

kdo mě pokoří ve statusbarech? :smiley:

http://www.geocaching.com/profile/?u=ladabohac

MichalS ten profil má vážně moc hezkej. Všechny jsou hezký.

Profily jsou mozna vystavni skrini kacera, ale nez se patlat s profilem, to si radeji vyrazim najit jednu kesku. :D:D A statistiky, co tam mam, jsou hlavne pro moji potrebu. Rozhodne ne abych se tim chlubil. :D:D:D Ale proti gustu …

Souhlasim s k-lord. Ja mam statistiky taky pro sebe, jako takovou hracku… Urcite ne na chlubeni ("Joo, 135 found, 0 hidden… to jsem borec!" :D).

Ahoj. Je to sice mimo tuhle debatu, ale na okresy existuje makro do GSAKu stejne jako pro kraje.

Odkaz je zde:

Tk