Nejmladsi geocacher

Ale před začátkem všem zkontrolujem občanky  a všechny pod 18 vyřadíme :-) 

Tak tam rovnou napiš, že vyhovuješ jenom ty sám [8o|] . Nehledáš totiž nejmladšího geokačera, ale někoho, kdo se už naučil psát a logovat na netu. Náš malej našel možná víc keší než někteří plnoletí kačeři, ale chtít po něm ve čtyřech letech, aby zvládal obsluhu GPS, a zalogovat se na gc.com, to po něm fakt nechci. Do logu v keši by ti možná něco namaloval [:D]. Další bod - nutnost nebýt členem týmu - mno někteří vejlety za keškama dělají pro radost a nějaký body jsou jim fuk a taky nevím, proč by třeba jedna rodina měla mít čtyři účty na gc.com. Ale na druhou starnu je mi to fuk, této "soutěže" se neúčastníme, takže se vlastně jenom tak vykecácám...

To by mě zajímalo, proč fórum zahvězdičkovalo slovo “f u k”  to “c” tam nebylo…

Tak sem napis adresu jejiho profilu 

Helute, vzdej to. [;)] Protože, pokud tím nejmladším budeš náhodou ty, tak se to během pár týdnů změní. Jinak těm Tvým pravidlům nejspiš vyhovuje Cacheman_cz a tomu je, myslím, 9.

OT: A teď musím vyzkoušet Velkého Bratra.

Je mi to fuk.  [;)]  bez C.

Edit: No jo opravdu to vyhvězdičkovalo  f u k [:D] 

PaBa mě navedl - cituji ."Tak koukám, že nejmladších už máme spoustu - a co takhle nejstarší (teď nemyslím "služebně") Big Smile?? "

Zkusím na to založit nové vlákno.

Právě, že cacheman jeho pravidlům nevyhovuje (dodatečně zaregistrovaný).
V logu českých kešek jsem už viděl několik rodinek se čtyřmi nebo třemi účty, kde například dvouleté dítě má v logu napsáno "tady jsem se vezl v kočárku," kdyby měly být splněny všechny helutovi podmínky, tak tomu samozdřejmě vyhovuje jedině sám helut.

Czecho Cowboy (21.10.1991)

[quote]

Právě, že cacheman jeho pravidlům nevyhovuje (dodatečně zaregistrovaný).
V logu českých kešek jsem už viděl několik rodinek se čtyřmi nebo třemi účty, kde například dvouleté dítě má v logu napsáno "tady jsem se vezl v kočárku," kdyby měly být splněny všechny helutovi podmínky, tak tomu samozdřejmě vyhovuje jedině sám helut.

Czecho Cowboy (21.10.1991)

[/quote]

Právě, že Charlin jeho podmínkám vyhovuje. Je mladší o rok a půl, Zaregistrovaný na GC.COM 10.9.2005, kdy našel svoji první keš. Od letošní Béďovi akce má už i svoje vlastní GPS a hledá úplně samostatně, loguje samostatně.

to je porad reci, saman mival nejmladsi fotku v avataru - saman radujici se z ftf (ma ji jeste na profilu), a basta [:D]

Muj bracha je myslim nejmladsi geocacher:

Jeho profil

Narodil se 15.1.1999, loguje samostatne uz od prvni kese, nema teda vlastni GPS, na kese chodi se mnou nebo se segrou, ale hrozne ho to bavi, dokonce uz ma i vlastni TB :) 

Tady se ale opět opakuje rozdíl nejmladší geocacher - nejmladší samostatný geocacher.
Nejmladší geocacher může být dvouměsíční batole Bartoloměj, které třeba ještě ani netuší, kam ho ty rodiče tahají.

Nejmladší samostatný geocacher by mohl být třeba charlin, který chodí po cachích sám, ale myslím, že je u něj rozpor v dodatečném dologování cachí nalezených s Lucky & spol.

[quote]

Tady se ale opět opakuje rozdíl nejmladší geocacher - nejmladší samostatný geocacher.
Nejmladší geocacher může být dvouměsíční batole Bartoloměj, které třeba ještě ani netuší, kam ho ty rodiče tahají.

Nejmladší samostatný geocacher by mohl být třeba charlin, který chodí po cachích sám, ale myslím, že je u něj rozpor v dodatečném dologování cachí nalezených s Lucky & spol.

[/quote]

Charlin si dodatečně žádné cache nezalogovával. Ano, ze začátku hledal jen spolu s námi, protože neměl vlastní GPS, ale na GC.COM se zaregistroval po první keši, na které byl a spolu s námi našel. Registraci a první nalezenou cache má 10.9.2005.  

Myslim ze muj bracha je nejmladsi samostatny geocacher. Rozhodne tusi o co jde, vi co to je travelbug, geocoin, multina, mysterka atd. Vzdycky me ukecava, abysme zas vyrazili na nakou kesku. Chodi vzdycky s nekym, ale jenom proto ze nema vlastni GPS. Kdyz mu dam svoji GPS do ruky dokaze ke kesi podle sipky prijit, zamerit a dohledat. Loguje se taky sam - prectete si naky jeho logy, hlavne se zacatku, docela sranda :) Neni dodatecne zaregistrovanej, zaregistroval se po svych par prvnich kesich. Tak co jaka bude odmena?:) 

To je tedy brácha šikula, když už se sám loguje. Naše Pavlína (Pafik) ročník 1996 se loguje sama teprve až nyní od ledna 2007. Do té doby logoval statný to otec rodiny Mafi5bj. Stalo se tak po té, co do jejího logu z předsilvestrovského kešování napsal "už nikdy nebudu zlobit tatínka" [:-)]

Vypada to, ze se bude muset usporadat evetik a tim, ze se tam nasi mladi poperou a ten kdo vyhrqaje, bude nejmladsi…

[quote] seedcorp: Vypada to, ze se bude muset usporadat evetik a tim, ze se tam nasi mladi poperou a ten kdo vyhrqaje, bude nejmladsi.... [/quote]

Souhlasím [:'(][}][:P][^]

To s tim eventem nevypada spatne.. akorat by byl problrm kde.

[quote] helut: To s tim eventem nevypada spatne.. akorat by byl problrm kde.
[/quote]

No na pískovišti, kde jinde - bude soutěž s bábovičkama, průlezkama a pak zápas v bahně, .... teda v písku! [:P]

Písek je poslední dny moc promrzlý, bude lepší koulovačka [um] 

ale ja myslel jetli v praze nebo kde