Zjistil jsem, že před nedávnem byla archivovaná keš [cache]GCTBEG[/cache] Radegast, která podle mě byla v okamžik archivace nejnavštěvovanější keší MS kraje. (V žádném případě nechci rozebírat důvod a opodstatnění archivace. Na stejném místě už je náhradnice - [cache]GC2R5K4[/cache] Radegast.)
V souvislosti s tím by mě zajímalo, které keše v MS jsou nejnavštěvovanější.
Mně známé keše s nejvyšší návštěvností, a zároveň jediné s více jak 1000 "Found it" logy, jsou vypsány níže. Je jich 10, takže taková TOP 10 MS kraje.
Pokud někdo víte o jiné, která v seznamu chybí, tak ji prosím doplňte.
Díky
1592 [cache]GCKDRG[/cache] Truba 1568 [cache]GCTBEG[/cache] Radegast 1349 [cache]GC12BED[/cache] Stodolni 1240 [cache]GCE50[/cache] Tex-Czech 1224 [cache]GCQKPX[/cache] Beskydmountains, Lysa Hora 1328m 1215 [cache]GC1M65R[/cache] Karlova Studanka - S tebou me bavi svet 1158 [cache]GC147Z8[/cache] Arboretum 1129 [cache]GC19R4G[/cache] Dvorakova devata 1119 [cache]GC16MH2[/cache] OSTRAVA - exLevitating cache 1051 [cache]GCYFWM[/cache] Katedrala Bozskeho Spasitele Ostrava
Tak 1000 nálezů brzy překoná i ČEZ Aréna (981), zcela ti ve výčtu chybí Praděd (1477 logů). Ono je ale rozdíl takřka 1500 nálezů Praděd a přes 1000 nálezů nějaká drive-in v Ostravě. A neuškodilo by uvádět aktuální čísla - Trúba má již 1655 logů, Lysá hora 1295 nálezů.
1000 nálezů brzy pravděpodobně překoná víc keší v MS kraji, vím o několika, které mají přes 900 nálezů (tebou prezentovaná ČEZ Aréna jich má momentálně "jen" 933, ne 981), ale na to jsem se neptal
Praděd mi tam určitě nechybí, protože se souřadnice keše nachází v kraji Olomouckém
já nechci nic hodnotit, ale jen porovnat počet nálezů, takže je mi jedno jestli je keš ve městě nebo v lese (pokud se nachází v MS kraji) :@
určitě by neuškodilo uvádět aktuální čísla (ty mé jsou aktuální, zjištěné během 10 minut před vytvořením tohoto vlákna) a hlavně by neuškodilo neplést si počet nálezů a celkový počet logů, což pak vede (jak je vidno) k desinterpretaci faktů! :@
Takže děkuju za přínosný příspěvek k tématu.
Ano, proto je, stejně jako Radegast, napsána kurzívou. Ale vždycky je tu přece možnost odarchivace.
Marazde, s tím Pradědem máš pravdu, samotná keška je už v Olomouckém kraji, vrchol Pradědu pak leží přímo na hranici Moravskoslezského a Olomouckého kraje. Moje chyba:(
Téměř po roce se vracím k tomuto vláknu a tedy i k nejnavštěvovanějším keším Moravskoslezského kraje.
Počet keší s více jak 1000 "Found it" se v MS kraji za tu dobu podstatně rozšířil, ale nejsem si jistý, jestli vím o všech.
Proto jsem vytvořil tento bookmark:Moravskoslezské "Tisícovky".
Za upozornění na keše, které mi v něm chybí, budu rád.
Bookmark Moravskoslezské "Tisícovky" byl dnes zrušen.
1/ Keše s více jak 1000 "Found it" nejsou dnes nic neobvyklého. Jejich počet v MS kraji překonal hranici 500 a další budou přibývat.
Pravidelná aktualizace (přidávání nových keší a úprava počtu nálezů u těch stávajících) bookmarku s tak vysokým počtem položek je velmi pracná a navíc (vzhledem k bodu 2) i zbytečná.
2/ Web project-gc.com nabízí možnost si kdykoliv nejnavštěvovanější keše i počty jejich nálezů vyfitrovat.