Nevíte jaké jsou nejseverněji a nejjižněji umístěné cache. Pokoušel jsem se to najít na gc.com, ale nepodařilo se mi najít žádnou metodu, jak to jednoduše vyhledat.
No kdysi jsem na to koukal, asi nejlepší je použít Google Earth, tam se dá odzoomovat i na větší oblast.
Nejjižnější: [cache]GC15HHM[/cache]
Nejsevernější: [cache]GCPZYG[/cache]
Nejzápadnější: [cache]GCPQ5B[/cache]
Nejvýchodnější: [cache]GC1DP3G[/cache]
Jednoduché vyhledání přes GSAK. Jistě i GeoGet to zvládne či jiný podobný databázový program. jiný způsob mne teď nenapadá…
EDIT: njn, ono možná nešlo jen o ČR, že ano? pak je asi nejlepší opravdu GoogleEarth…
tak nevim jak na severu, ale ta nejjiznejsi je presne tam, kde by se dala ocekavat: [cache]GCHN13[/cache]
Nejsevernější je jednoznačně tady ta: [cache]GCF55A[/cache]
Teď jsi to vykecal ![]()
Pobavil mne nedávno názor na tuhle keš: "Když jsem tam nebyl, tak to nebudu logovat …"
… ale ze tam tech logu je … ![]()
jak může být nejsevernější když je mezi anglii a německem a dánsko a norsko je plný krabiček a to je podle mě víc na sever pokud se nepletu ;)![]()
Jednoducho - je to reverzna kes zamaskovana za virtual. Staci citat listing…
galdra napsal/a:
Nejsevernější je jednoznačně tady ta: [cache]GCF55A[/cache]
Já nevím, ale tahle keš by si zasloužila Needs maintenance. Co vím od lidí, kteří to místo navštívili, tak na tom místě žádný barák s medvědem nebyl ![]()
Nicméně 4200 metrů pod ní je jiná, již fyzická keš [cache]GC14VAB[/cache] ![]()
Dobrá vážně: opravdová nejsevernější regulárka je [cache]GC5803[/cache]. Enjoy the Greenland!
Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Dobrá vážně: opravdová nejsevernější regulárka je [cache]GC5803[/cache]. Enjoy the Greenland!
Juu tak to s mojou najsevernejsou cache na 71o 11’ ss mam este co robit… ![]()