nemáte oprávnění prohlížet tuto skupinu

Zdravim kačery. Právě jsem se zaregistroval a chtěl jsem do skupiny Brno - a jsem tam, ale stále nemám oprávnění ji vidět. WTH?

Zdravim kačery. Právě jsem se zaregistroval a chtěl jsem do skupiny Brno - a jsem tam, ale stále nemám oprávnění ji vidět. WTH?

Dej tomu čas... Co takhle zatím se zajít seznámit na nějaký event? ;)

Oni stejně Brňáci na toto fórum moc nechodí, často se zde diskuse zvrtne v různá napadání.

Spíše se používají skupiny v KsichtoKnize (Czech geocaching, Geopokec).

Dotyčný se neptá na veřejně přístupné fórum. Ptá se na skupinu. A tam mu musí někdo ze skupiny povolit vstup. A jestli se tam brňáci hádají mezi sebou, to nevím. Ono to na FB není co tak občas pozoruji, také moc růžové. Před časem jsem koukal jak tam některé příspěvky co se "nehodí" mizejí jak pára nad hrncem.

Některé ty regionální skupiny nefungují, takže to není tím, že by Ti to někdo musel odblokovat ...

Dotyčný se neptá na veřejně přístupné fórum. Ptá se na skupinu. A tam mu musí někdo ze skupiny povolit vstup. A jestli se tam brňáci hádají mezi sebou, to nevím. Ono to na FB není co tak občas pozoruji, také moc růžové. Před časem jsem koukal jak tam některé příspěvky co se "nehodí" mizejí jak pára nad hrncem.

Vzhledem k tomu, že (nevím proč, asi proto že mám vyplněné v profilu místo) do té skupiny vidím, tak taky vidím že tam vůbec nic není. Tak radím něco co alespoň trochu funguje. V Brně prostě všechny pokusy o regionální web zkrachovaly, jinde (namátkou Třebíč, Olomouc) je to asi trochu jinak.

Možná se pletu, ale třeba skupiny nefungují proto, že nejsou "připojené"

Běžný uživatel bez práv vidí skupinu, tak jak je na screenu 1.

Uživatel s právy vidí skupinu tak jak je to na screenu 2.

Nestačilo by připojit skupinu připojit a ta by začala fungovat?

viz.

8765

pánové admini máte to tu nějaké rozbité semizdá :-] Pokud nefunguje skupina která je na prvním místě mezi skupinami, tak to by bylo možná jednodušší ji smazat :)

Dej tomu čas... Co takhle zatím se zajít seznámit na nějaký event? ;)

No já tomu teda dám čas...anebo se na to vykvajznu  :)

Jsem geokečař začátečník a ani nevim co jsou kde za eventy. Koukám, že se to dozvím tady v kalendáři asi co? Ještě máte nějaké nápady? Díky

No já tomu teda dám čas...anebo se na to vykvajznu   :)

Jsem geokečař začátečník a ani nevim co jsou kde za eventy. Koukám, že se to dozvím tady v kalendáři asi co? Ještě máte nějaké nápady? Díky

Nejbližší event je zrovna zítra navečer, malá procházka ke studánce u Antoníčka [cache]GC6HXZM[/cache], kačerů přijde určitě spousta.

Typické posezení u piva v nejbližších dvou týdnech nevidím, leda neoficielní každoměsíční v Medlánkách, které bude 7.června (podrobnosti ti pošlu na požádíní napřímo).

Jinak o eventech získáš nejlepší přehled tady: http://project-gc.com/Tools/ComingEvents?location=Brno%2C+%C4%8Cesk%C3%A1+republika&max_distance=150&submit=Filter

Nebo si někam ulož tento odkaz a občas se na něj podívej.

https://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?state_id=273

Budeš mít přehled o všech jihomoravských nových keších a protože je to podle data publikování a eventy podle data konání, jsou budoucí eventy vždy na začátku.