Ahoj, určitě se někdo z vás najde, kdo ztratil Tb, nebo Gc. A nevíte co s číslem Gc/Tb které vám zvbylo, že je ho škoda. Měl bych zájem adoptovat vaše číslo toho Gc/tb. Můj důvod, mé adopce spočívá v tom, že mám návrh na výrobu vlastního Gc (mojí rukou) a abych ho mohl poslat chci získat kód, a připadá mi zbytečné ho kupovat. Chci recyklovat
Děkuji, za reakce.
Měli byste o to zájem, a chtěli mi již napsat ty kódy, tak byste mi je měli raději napsat soukromě na [email protected]
ps: Nechci porušovat pravidla ohledně zveřejňování kódu
Mě se to náhodou jeví jako velmi dobrý nápad. Snad se najde někdo ochotný darovat svůj GC kód, který koupil za draho.
A jde to vůbec? Ten kód má za sebou nějakou trasu a logy.
Jak píšeš, kód má za sebou nějakou historii a raději bych koupil za těch pár kaček novej. Zrovna jeden kod, kde je ukradenej GC mám, ale rozhodně ho nehodlám mazat, to spíš vytvořím papírovou kopii.
No tak bych byl asi prvni, kdo by to nepochopil (a myslim si, ze bych nebyl sam). Jednou jsem ten coin nekde objevil a zalogoval, tak ho chci mit v seznamu. Chces mi snad rict, ze po cornuti ci adopci kese je normalni smazat vsechny logy?? o:o
Po nějaké době se dá GC předat dál. Myslím, že se to pak rozdělí na dvě půlky ta databáze, ale začne to od začátku. Co třeba když Vám Váš GC dojde zpět? Už ho nemůžete poslat dál? Nebo když ho někdo odcizí, nemůžete alespoň GC kód použít? Vytvoříte si duplikát a začnete od domovských souřadnic. Myslím že GCSHOP.cz dokonce nabízí vytvoření duplikátu.
Jestli ještě někdo nějaký kód má, taky bych bral. Díky
No však vytvoříš duplikát a pošleš ho znova, ale nebudeš mazat logy. Prostě duplikát bude pokračovat v putování jako původní coin. Ale žádné mazání čehokoliv. Navíc když smažeš log, dotyčnému přijde email a určitě to dost lidí řešit bude.
A proč by autor nemohl vymazat logy, které jsou na JEHO GC/TB. Za drahé peníze si ho koupil, tak je to přece jeho věc, ne? Srovnání s logy u keší si myslím, že není nejvhodnější. Je to úplně odlišná věc.
Strycek skrblik: Mně naopak logy na TB/GC přijdou jako velmi podobná věc jako logy na keši. Hledači si dali práci s tím, aby mého cestovatele někam přesunuli, někdy i napsali hezké logy, pořídili a připojili fotky. V některých případech se k nim pojí vzpomínky (alespoň u mě to tak je). Navíc stejně jako jedni se zálibou sledují statistiku nalezených keší, jiní opečovávají seznam ikonek nalezených GC. To všechno zmizí když se někdo kvůli úspoře pár korun rozhodne cestovatele reinkarnovat se vším všudy, a zlikviduje i jeho historii.
Seznam logů je pořád jeden a stejnej. Když dojde k adopci, objeví se tam akorát write note s tím že došlo k převodu a z jakého nicku.
Logy jdou smazat po jednom ručně (leda by sis na to napsal nějaký prográmek) - a počítej s tím že každému autorovi smazaného logu přijde informace o smazání mailem
A prostě se logy nemažou, můžeš napsat log "od teď má coin jinou misi"…
Ehm technicka…
…ziju docela v pevnem presvedceni, ze smazani logu nesmaze trackovatelny predmet ze statistik…
…nebo se po delsi dobe zase jednou pletu?