Jinak mě dost prohnala mysterka od PaBy ([cache]GC1FMFH[/cache]) - sice není těžká na luštění,ale má (nebo aspoň měla) dost vychytané ukrytí. Hledal jsem všude okolo, rušil mě čilý mudloprovoz, navíc naproti jsou činžáky, kde se na balkónech poflakují mudlové a jedna mudlobabka se občas dokonce baví úsilím kačerů a napovídá. (Prý se některých ze začátku ptala, jestli tam snad neschovávají drogy:-D) Byl jsem tam snad šestkrát, ohrabával vše okolo, dokonce i geobjekt… Neviděl jsem. Pak po čase na místo zavítal s geokolegyní a stáli jsme trochu bokem, já koukám, koukám…a nemohlo by to být támhleto??No a zůstala mi v ruce… Jsem si vzpomněl na knížku "Lovci Mamutů" a málem jsem začal po jejich vzoru poskakovat a vyrážet ze sebe citoslovce typu: "Hoja, heja, hejsa!"
Pro mne byla prokletá [cache]GC177P5[/cache], přijel jsem, nenašel jsem, doma při logování zjistil, že byly změněny souřadnice… 3x po sobě.
Někdy mi připadá, že čím větší cache a čím nižší obtížnost, tím s ní mám větší problémy. Kolikrát jsem zoufale hledal regulárku a nechápal, kam se dá tak velká pixla schovat…
Mě takhle trápila [cache]GC14VJX[/cache]… vzhledem k obtížnosti dosažení to teda bylo na okousání nehtů B)
První rok ještě v půli července leželo tolik sněhu, že průsmyk nebyl průchodný - šel jsem od jezera.
Druhým rokem koncem července jsme vejpravu vzdali den před tou keší, protože Čita chytla moribundus a v noci v lese nad jezerem už to nebylo k tomu… ráno čelem vzad a k autu do Taliánova.
O měsíc později jsem tam málem nedošel… trochu se mi překroutila trasa, okruh jsem nezvládl a vracel se obloukem, pod průsmyk dorazil až k večeru a tam nějak pitomě odbočil do vedlejší větve průsmyku - tu správnou cestu strhla v zimě lavina a místo ní tam je desetimetrová téměř nepřekročitelná úžlabina s fungl novým potokem. Musel jsem přespat v kamení, ráno se zorientoval a smutně koukal na správnou pěšinu 100m v protikopci - tak 2 hodiny chůze daleko . Koukal jsem tak asi půl hodiny a pak jen napsal SMS domu, ať řeknou v práci, že přijdu až ve středu, a vyrazil B)
No a na místě jsem po dvou hodinách zjistil, že bez fotohintu to prostě nejde najít
Tak pryč, a když už jsem tady, tak přes ledovec na Olperer. Jenže to jsem si odpoledne pod tím ledovcem rozmyslel B) a šel zpátky, na chatě napsal SMS komu to šlo, mobil rychle vypnul, na baterce poslední čárka, se tmou podlez mříž do toho dolu a když jsem ráno vylez (prej byla v noci bouřka, no já nevim B) , mě se zdál sen o zombíkách) , na mobilu byly dvě fotky se spoilerem. Hned potom řek "píp píp" a zdechnul. Tak jsem odhrabal o jednu vrstvu kamení víc na místě, kde jsem hledal den předtím snad hodinu, a hádejte - BYLA TAM!
Takže keš, ke který jdeš NEJMÍŇ den, jsem lovil napočtvrtý se značnou klikou a celkem 13 měsíců No nemít ty kamarády…
Mno a zkusil jsi to a máš ověřeno? Protože jestli ne, tak jen žvatláš o něčem co si myslíš že nějak je. Když začneš, zjistíš že to je nějak, ale přece jen jinak a zas tak polivčička to neni. Dá se, to ne že ne.
Nejsem sice Arne1, ale verim, ze to do deseti minut mohl mit vylusteno. Prave sem vylustila (vic jak ctvrt hodiny mi to nezabralo) a evince mi dala zelenou. Nejvic casu zabralo dostat napad, co je v tech obrazcich zakodovano. Pak uz to slo rychle - za pomoci Google a nakonec i tiskarny a tuzky. Celkem sem mela pak dve varianty, z nichz jedna se pri dosazeni do vzorce vyradila sama.
Ale mam taky sve kostlivce ve skrini - takovy Zemokocur [cache]GC17AKH[/cache] mi strasi v hlave uz rok a stale nevim, jak na to.
Dodatek: Tak mi to nedalo a koukla sem na Zemokocura znovu a diky zmince v logu o preklepu me neco napadlo a ono to vyslo, vypada to nadejne, tak snad konecne tenhle proklety otaznicek po roce zasmajlikuju, uz sem z nej malem kvetla. Mam velkou radost!
Tak já se taky podělím se svými "nenalezitelnými" krabičkami.
Z NALEZENÝCH:
Asi 4x jsem lovil tuto: ENIAC [cache]GC1RMT8[/cache]
A asi na 7x tuto (stráveno na místě celkově několik hodin): Tmavidlo [cache]GC25E58[/cache]
3x jsem byl zde: Prazsky hrad / Prague Castle [cache]GC26B8Q[/cache]
A přesto se zdají vždycky po odlovení tak jasné, ale to asi všichni znáte.
NENALEZENÉ:
Aktuálně je pro mě oříškem tato (asi 4 návštěvy): Kolovratské mystery-kesu [cache]GC1CEWF[/cache], ale tam nejsem viditelně jediný.