neodlovitelne kese

Taky se na ní chystám…

Jinak mě dost prohnala mysterka od PaBy ([cache]GC1FMFH[/cache]) - sice není těžká na luštění,ale má (nebo aspoň měla) dost vychytané ukrytí. Hledal jsem všude okolo, rušil mě čilý mudloprovoz, navíc naproti jsou činžáky, kde se na balkónech poflakují mudlové a jedna mudlobabka se občas dokonce baví úsilím kačerů a napovídá. (Prý se některých ze začátku ptala, jestli tam snad neschovávají drogy:-D) Byl jsem tam snad šestkrát, ohrabával vše okolo, dokonce i geobjekt… Neviděl jsem. Pak po čase na místo zavítal s geokolegyní a stáli jsme trochu bokem, já koukám, koukám…a nemohlo by to být támhleto??No a zůstala mi v ruce… Jsem si vzpomněl na knížku "Lovci Mamutů" a málem jsem začal po jejich vzoru poskakovat a vyrážet ze sebe citoslovce typu: "Hoja, heja, hejsa!":wink:

Pro mne byla prokletá [cache]GC177P5[/cache], přijel jsem, nenašel jsem, doma při logování zjistil, že byly změněny souřadnice… 3x po sobě.
Někdy mi připadá, že čím větší cache a čím nižší obtížnost, tím s ní mám větší problémy. Kolikrát jsem zoufale hledal regulárku a nechápal, kam se dá tak velká pixla schovat…

Mě takhle trápila [cache]GC14VJX[/cache]… vzhledem k obtížnosti dosažení to teda bylo na okousání nehtů B)
První rok ještě v půli července leželo tolik sněhu, že průsmyk nebyl průchodný - šel jsem od jezera.
Druhým rokem koncem července jsme vejpravu vzdali den před tou keší, protože Čita chytla moribundus a v noci v lese nad jezerem už to nebylo k tomu… ráno čelem vzad a k autu do Taliánova.
O měsíc později jsem tam málem nedošel… trochu se mi překroutila trasa, okruh jsem nezvládl a vracel se obloukem, pod průsmyk dorazil až k večeru a tam nějak pitomě odbočil do vedlejší větve průsmyku - tu správnou cestu strhla v zimě lavina a místo ní tam je desetimetrová téměř nepřekročitelná úžlabina s fungl novým potokem. Musel jsem přespat v kamení, ráno se zorientoval a smutně koukal na správnou pěšinu 100m v protikopci - tak 2 hodiny chůze daleko :smiley: . Koukal jsem tak asi půl hodiny a pak jen napsal SMS domu, ať řeknou v práci, že přijdu až ve středu, a vyrazil B)
No a na místě jsem po dvou hodinách zjistil, že bez fotohintu to prostě nejde najít :frowning:
Tak pryč, a když už jsem tady, tak přes ledovec na Olperer. Jenže to jsem si odpoledne pod tím ledovcem rozmyslel B) a šel zpátky, na chatě napsal SMS komu to šlo, mobil rychle vypnul, na baterce poslední čárka, se tmou podlez mříž do toho dolu a když jsem ráno vylez (prej byla v noci bouřka, no já nevim B) , mě se zdál sen o zombíkách) , na mobilu byly dvě fotky se spoilerem. Hned potom řek "píp píp" a zdechnul. Tak jsem odhrabal o jednu vrstvu kamení víc na místě, kde jsem hledal den předtím snad hodinu, a hádejte - BYLA TAM!

Takže keš, ke který jdeš NEJMÍŇ den, jsem lovil napočtvrtý :slight_smile: se značnou klikou a celkem 13 měsíců :smiley: No nemít ty kamarády…

Mě už jo, asi 2 hodiny to sežralo. A už sem nic nedávejte nebo nic neudělám. :D:D:D

Tak co někdy příští týden navečer? Áť mne už nestraší :smiley:

Mno a zkusil jsi to a máš ověřeno? Protože jestli ne, tak jen žvatláš o něčem co si myslíš že nějak je. Když začneš, zjistíš že to je nějak, ale přece jen jinak a zas tak polivčička to neni. :smiley: Dá se, to ne že ne. :wink:

Anupev napsal/a:
Jinak mě dost prohnala mysterka od PaBy ([cache]GC1FMFH[/cache]) -

JJ, to jsou krasne mimikry, take jsem ji chtel nekam umistit, ale zatim lezi v supliku… IMHO, kdyby nekdo chtel, poskytnu material.

[quote]
Zegga napsal/a:
JJ, jsem presne ty Samanovskou mel na mysli :slight_smile:

Nejsem sice Arne1, ale verim, ze to do deseti minut mohl mit vylusteno. Prave sem vylustila (vic jak ctvrt hodiny mi to nezabralo) a evince mi dala zelenou. Nejvic casu zabralo dostat napad, co je v tech obrazcich zakodovano. Pak uz to slo rychle - za pomoci Google a nakonec i tiskarny a tuzky. Celkem sem mela pak dve varianty, z nichz jedna se pri dosazeni do vzorce vyradila sama.

Ale mam taky sve kostlivce ve skrini - takovy Zemokocur [cache]GC17AKH[/cache] mi strasi v hlave uz rok a stale nevim, jak na to.

Dodatek: Tak mi to nedalo a koukla sem na Zemokocura znovu a diky zmince v logu o preklepu me neco napadlo a ono to vyslo, vypada to nadejne, tak snad konecne tenhle proklety otaznicek po roce zasmajlikuju, uz sem z nej malem kvetla. Mam velkou radost! :slight_smile:

Nádherný materiál na BF. Zbytečné přemýšlení, pokud to teda někoho nebaví víc než se procházet. :slight_smile:

moje prozatím nejtěší keš je [cache]GC2CD3B[/cache] kterou sem lovil asi na 5krát :smiley: a plánuju výlet na tuhle mršku [cache]GC1CNWY[/cache] :wink:

Už to mám! Problém byl ve výpočtu…neumím odčítat :-(((

Možno:-)

Tak já se taky podělím se svými "nenalezitelnými" krabičkami.
Z NALEZENÝCH:
Asi 4x jsem lovil tuto: ENIAC [cache]GC1RMT8[/cache]
A asi na 7x tuto (stráveno na místě celkově několik hodin): Tmavidlo [cache]GC25E58[/cache]
3x jsem byl zde: Prazsky hrad / Prague Castle [cache]GC26B8Q[/cache]
A přesto se zdají vždycky po odlovení tak jasné, ale to asi všichni znáte.
NENALEZENÉ:
Aktuálně je pro mě oříškem tato (asi 4 návštěvy): Kolovratské mystery-kesu [cache]GC1CEWF[/cache], ale tam nejsem viditelně jediný.