Možná zaujmout chtějí, ale nedaří se jim to. Tak to vypadá, když někdo píše o něčem, čemu vůbec, ale vůbec nerozumí. Cílem letáku je PRODAT GPS. A upozornit na existující hru může být dobrý marketingový tah, další dobrý důvod, proč by se zákazník mohl rozhodnout koupit GPS. Ale pak by asi měli psát, že geocaching můžete hrát ZDARMA a pokud nevíte jak na to, my vám to v obchodě vysvětlíme. (A přitom Vám prodáme vhodnou GPS.) Nabízet na letáku předplacení prémiové členství, je poněkud nešťastné.
Uplne to tak asi neni. Aspon podle toho, kolika lidem jsem uz po telefonu nebo u PC radil, jak se proklikat temi anglickymi strankami, nebo jak zaplatit "nejakym" zpusobem PREMIUM clenstvi.
Zvlaste to placeni je pro "bezneho" smrtelnika problematicke. A pokud ma moznost zajit do obchodu, zaplatit ty tri stovky a odejit s nastavenym "kontem" tak proc ne..
Mně se to tedy moc nelíbí . Já anglicky umím pár slovíček - učili jsme se ve škole jiný jazyk - a přesto jsem si poradila se vším. Jak s registrací, tak s poplatkem za Premium, zakládáním keší atd. Hlavní je motivace, když o to člověk stojí, tak si poradí…Teď už delší dobu pozoruji, co způsobují nováčci - žádná keš ulovená - jedna založená:( odešle to rewievrům, aniž by tam měl krabičku uloženou…Takže když si každý bude moci za 250 Kč koupit vstupenku - tak těhle nezodpovědných členů pochopitelně přibude- Můj názor je, že překážky věci jedině prospívají…
ja si spis myslim, ze chteli. takhle celkem jednoduse muzou chtit za to, ze lidem vysvetli, jak funguje gc.com penize - zprostredkovani platby. tezko se vysvetluje lidem, ze maj zaplatit za popis gc.com. ale treba jim svym ekonomickym pohledem krivdim
aby te pak nezavreli za spoluucast na vyloupeni a kazeni mladeze.
zprava z cerne kroniky:
14 dnu po loupeznem prepadeni gps prodejny byl zadrzen nezletily pachatel. k cinu se sice doznal, ale vypada to, ze je jen pesakem organizovane skupiny, protoze tvrdi, ze pro cash do gps centra ho poslal nejaky byvaly sef (pravdepodobne prazskeho podsveti) haggaeus.
:D:D