Neznáte někdo geocachery Dujdu nebo JarMir?

Bohužel stále řeším svůj travel bug Lost Mouse, který od loňska cestuje z Thajska domů do Brna. Už dva měsíce je v ČR, a i když se už zdálo, že zmizel z hotelu Pendulum, po měsíci a půl se vynořil u geocachera Dujdu. Myš následně grabnul JarMir, ale z diskuze s oběma z nich nevím, kdo ji má aktuálně u sebe.

Za pár dnů odjíždím do Indonésie a měl jsem v plánu vzít myš s sebou na další celosvětovou misi. Jenže domluva s oběma jmenovanými geocachery dost vázne, na zprávy moc nereagují a s takovou se to nedá stihnout.

Neznáte je prosím někdo, abyste se za mě třeba mohli přimluvit? Už bohužel nevidím jinou možnost než myš poslat poštou. Nabízím za to ale převedením na účet klidně dvojnásobek částky, co to bude stát, takže na tom nikdo nebude škodný.

Ahoj s Dujda jsem se jednou nahodou potkal a co vim, tak keskuje sporadicky, ale zna se dobre se Samanem, ktery mu snad pujcoval kdysi GPsku, tak by mel na nej mit i snad telefon.

Nechci sejčkovat, ale s Dujdu má jednu velmi zvláštní zkušenost ohledně zmizení kešky, ztracení TB a po cca 1,5 měsíci novém objevení tohoto TB, které zmizelo i s keškou … velmi zvláštní :@ Stále nevím zda mám veřit na vlastní paranoie, nebo na neuvěřitelné náhody …

Už je mi to celkem jedno, teď se to stejně nestihne :frowning: